Ziggo gratis tablet

Klant worden bij Ziggo is nu nog leuker en aantrekkelijker. Naast supersnel internet tot 200 MB/s en haarscherp TV kijken met vele HD-zenders heeft Ziggo nu een actie waar u van kunt profiteren. Als u kiest voor Ziggo alles in 1 (Internet, TV en bellen) of voor Ziggo 2 in 1 (Internet en TV) dan krijgt u namelijk of korting of een gratis tablet cadeau.

Ziggo actie: u kiest

U kunt momenteel kiezen uit 2 acties bij Ziggo. Als eerste kunt u kiezen voor een gratis tablet ter waarde van 99 euro. Het gaat hierbij om de Huawei Mediapad T1 7.0 WiFi (7 inch tablet). Dit is een handige en kleine tablet die u eenvoudig met 1 hand vast kunt houden om te internetten, filmpjes te kijken, te gamen of zelfs om een presentatie te maken. De tablet is lekker licht en gaat in totaal ongeveer 12 uur mee zonder deze tussentijds op te moeten laden. Ideaal dus, voor thuis, maar ook voor onderweg.

Heeft u geen behoefte aan de gratis tablet actie van Ziggo? Dan heeft Ziggo iets anders voor u. U kunt namelijk ook gewoon korting krijgen op uw maandelijkse abonnement. U betaalt dan de eerste 3 maanden slechts 34,95 euro. Hiermee bespaart u in totaal al snel 60 euro.

Profiteer nu van deze Ziggo actie.

Hoe werkt de Ziggo actie?

Het is heel eenvoudig. Als eerst gaat u naar de website van Ziggo en kiest u het abonnement dat u graag wilt hebben. U sluit deze online af en u kiest voor de korting of voor de gratis tablet. Als u kiest voor de korting, dan hoeft u verder niks te doen. Ziggo zorgt er automatisch voor dat u de eerste 3 maanden korting krijgt op uw factuur.

Kiest u voor de gratis tablet? Dan ontvangt u nadat u via de Ziggo website het abonnement heeft aangevraagd binnen 4 weken een brief of een e-mail met een actiecode voor het bestellen van de tablet. Met deze actiecode kunt u de tablet online bestellen bij de MediaMarkt. U kunt er voor kiezen om de tablet zelf op te halen bij een MediaMarkt vestiging bij u in de buurt of deze bij u thuis laten bezorgen.

Kies nu voor een Ziggo abonnement met korting of gratis tablet.