Simyo of Youfone

Bent u op zoek naar een nieuwe sim only abonnement? Maar twijfelt u nog tussen Simyo en Youfone? Om een betere keuze te kunnen maken hebben we voor u Simyo en Youfone onderworpen aan een vergelijking. Wilt u vergelijken met nog meer sim only providers (zoals Simpel en Robin Mobile)? Dan kunt u gebruik maken van deze vergelijking van sim only aanbieders. Voordat we de sim only abonnementen van Simyo vs Youfone tegenover elkaar zetten zetten we eerst enkele kenmerken van beide aanbieders op een rijtje.

ProviderSimyoYoufone
NetwerkKPNKPN
NummerbehoudGratisGratis
Houdbaarheid bundel1 maand1 maand

Simyo sim only

Simyo is een dochter van KPN. Zoals u wellicht weet heeft KPN meerdere merken actief in de simonly markt. Simyo onderscheidt zich als prijsvechter. Dit betekent dat u echt alles online kunt en moet regelen bij Simyo. Dit doen ze om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit kunt u ook als een nadeel ervaren, want u kunt dus niet naar een winkel als u een probleem heeft met Simyo. Alles zult u online moeten oplossen. Maar daar bieden ze u genoeg mogelijkheden voor. Ze zijn goed bereikbaar via de telefoon, twitter, e-mail en een forum. Ook andere Simyo klanten kunnen u eenvoudig helpen op het forum. Zo helpen alle klanten van Simyo elkaar. Ook kunt u daar bijvoorbeeld reviews en ervaringen van andere klanten lezen. Een groot voordeel bij Simyo is dat u elke maand de bundel gratis kunt aanpassen. Zowel naar boven als naar beneden. Belt u minder dan u dacht? Dan past u de bundel gewoon aan. Belt u meer dan gedacht en gaat u boven uw bundel uit, dan kunt u de bundel naar boven aanpassen. Dat is wel zo klantvriendelijk.

> Direct naar de website van Simyo

Youfone sim only

Youfone is een MVNO (een mobile virtual network operator). En dat betekent dat ze zelf niet over een licentie beschikken, maar wel onder een eigen merknaam mobiele telefoondiensten aanbieden via het netwerk van een andere provider. Youfone doet dit via het netwerk van KPN. Hiermee belt u via een kwalitatief hoogwaardig netwerk en heeft u een goede dekking. Youfone biedt voordelige sim only bundels aan. Het abonnement van Youfone kunt u precies zo samenstellen zoals u wilt. Kies precies het aantal belminuten, SMS’jes en MB’s die u denkt nodig te hebben. En heeft u een probleem? De klantenservice is gratis.

> Direct naar de website van Youfone

Kiezen tussen Simyo en Youfone

En dan nu de hamvraag. Kiezen voor Youfone of Simyo? Om het u gemakkelijker te maken hebben we de beschikbare sim only abonnementen van beide providers hieronder opgenomen. Kies wat bij u past en sluit het vervolgens eenvoudig online af.