KPN en Tele2: 100 MB gratis in het buitenland

10 juli 2016 – Bent u klant bij KPN of Tele2 met uw mobiele telefoonabonnement? Dan kunt u profiteren van een leuk gratis extraatje. Beide providers geven u als klant namelijk 100 MB cadeau voor in het buitenland. Zo kunt u in het buitenland ook een beetje internetten. Beide providers vinden het belangrijk dat u als klant ook in het buitenland kennis kunt maken met mobiel internetten.

Tele2: 100 MB gratis
Bent u klant bij Tele2? Dan kunt u de gratis bundel alleen binnen de EU gebruiken. Aangevuld met de landen Noorwegen en Zwitserland. Als u in aanmerking komt voor deze actie als klant van Tele2, dan ontvangt u van de provider een e-mail waarin staat dat u mee kunt doen aan deze actie. Als het goed is krijgen alleen de klanten die al gebruik maken van een internetabonnement (in Nederland) deze e-mail. U kunt de bundel van 100 Mb gebruiken tot en met 5 september 2016. Tijdens de zomervakantie kunt u er dus mooi van profiteren.
Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Tele2.

KPN: 100 MB gratis
Bent u klant bij KPN? Dan maakt het niet uit of u wel of niet een internetabonnement heeft bij KPN in Nederland. U krijgt van KPN de EU bundel 100 gratis cadeau voor in het buitenland. Hiermee kunt u internetten, maar u kunt er ook mee bellen of sms’en. Eigenlijk zijn het 100 ‘units’ die u naar keuze in kunt zetten. U kunt de bundel eenvoudig gratis activeren in de MijnKPN app. Als u de bundel heeft geactiveerd  is deze 31 dagen geldig. U kunt tot en met 31 december 2016 profiteren van de actie. Als u de bundel heeft geactiveerd krijgt u van KPN een bericht als de bundel bijna op is en definitief op is. Daarna kunt u ervoor kiezen om de bundel definitief af te sluiten bij KPN zodat u tegen een aantrekkelijk tarief verder kunt internetten.
Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Bent u op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Dan kunt u uw zoektocht op deze website eenvoudig voortzetten met een vergelijking: