Fiber korting: 9,95 EUR per maand

Kiest u voor Fiber alles in 1? Dan profiteert u van de vaste prijs garantie, maar betaalt u de eerste 3 maanden ook slechts €9,95 per maand voor een alles in 1 pakket. Met deze aanbieding kunt u tot maar liefst €165 besparen. Overweegt u dus Fiber alles in 1? Dan is dit hét moment om over te stappen.

Profiteer nú van de actie

Vaste prijs garantie

Bij Fiber vinden ze het absurd dat u als vaste klant continu prijsverhoging op prijsverhoging voor uw kiezen krijgt. Zo heeft Ziggo de afgelopen paar jaar de prijzen al meerdere keren verhoogd. Bij Fiber garanderen en beloven ze u dat ze dat niet doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent zolang u klant blijft.

Bestel nu Fiber alles in 1 voor nog geen tientje per maand

Fiber alles in 1 voor minder dan een tientje per maand

Voor minder dan een tientje per maand bent u nu de eerste 3 maanden al klant bij Fiber. U krijgt hiervoor een alles-in-1 pakket. U kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten: Light, Medium of Top. U krijgt bij Fiber altijd de maximale beschikbare internetsnelheid op uw adres. Ook als Fiber binnenkort de internetsnelheid verder verhoogd dan profiteert u daarvan, want daar doet Fiber niet moeilijk over. U krijgt gewoon altijd het snelste wat er beschikbaar is voor een vaste prijs. Daarnaast zijn o.a. Video on demand, Programma Gemist, Online TV kijken, Live TV streamen naar Chromecast, Interactieve HD Televisie en minimaal 35 TV zenders in HD kwaliteit onderdeel van het all-in one abonnement. Om overal in huis van dit snelle internet te kunnen genieten ontvangt u een gratis Wifi router. En dat alles dus nu voor nog geen 10’tje per maand. Profiteert u van deze actie en het voordeel?

Ga naar de website van Fiber