Centraal Beheer Achmea overlijdensrisicoverzekering

Heeft u de reclame gehoord over de overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer Achmea? Maar wilt u iets meer weten over deze verzekering? Het is sowieso altijd verstandig om eerst goed de informatie op de website van Centraal Beheer Achmea door te lezen. Maar wij hebben ook wat informatie voor u verzameld. De Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering is een verzekering waarmee u een zorg wegneemt bij uw eventuele nabestaanden voor als u er plotseling niet meer bent.

Hoe werkt een overlijdensrisicoverzekering?

U betaalt maandelijks een premie. Hoe hoog deze premie is, is afhankelijk van het bedrag dat u wilt verzekeren. Dit kan dus variëren van een paar euro per maand tot een paar tientjes per maand. Als het gaat om een overlijdensrisicoverzekering voor u. Dan krijgen uw nabestaanden het bedrag uitgekeerd waarvoor u zich heeft verzekerd op het moment dat u komt te overlijden voor het einde van de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering. Voorbeeld: u sluit een overlijdensrisicoverzekering af op uw 30e met een looptijd van 30 jaar. Als u komt te overlijden op uw 50e dan betaalt de verzekeraar, in dit geval Centraal Beheer Achmea, een bedrag uit aan uw nabestaanden. Deze vorm van een overlijdensrisicoverzekering is niet gekoppeld aan uw hypotheek. Uw nabestaanden kunnen het geld gebruiken om extra af te lossen op het huis waardoor zij lagere maandelijkse lasten hebben. Maar het is ook mogelijk om dit geld voor iets anders te gebruiken, zoals de studie van de kinderen, een nieuwe auto, een vakantie of iets heel anders. Dit geeft uw partner, kinderen en andere nabestaanden financiële rust in een periode van verdriet. U laat uw familie goed achter. En dat geeft een prettig gevoel. Wilt u dat ook?

Overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Dit kunt u verzekeren met de Centraal Beheer Achmea overlijdensrisicoverzekering. Centraal Beheer keurt 99% van de medische aanvragen goed. En tussentijds is het altijd mogelijk om de verzekering te wijzigen. Na het invullen van de gezondheidsverklaring bent u direct verzekerd met de voorlopige dekking. Dit kost u niets. In een aantal gevallen keert Centraal Beheer Achmea niet uit. Wanneer dat het geval is kunt u het beste even lezen op de website van Centraal Beheer Achmea. Hier kunt u ook uitrekenen hoeveel het u kost om een bepaald bedrag te verzekeren. Dit is namelijk per leeftijd, verzekerd bedrag, e.d. afhankelijk. En stopt u met roken? Dan betaalt u een lagere premie. Meer weten? Ga naar de Centraal Beheer Achmea overlijdensrisicoverzekering informatie op hun website. Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? Lees dan verder op deze website: