50 procent korting bij Essent

14 mei 2016 – Bent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u nu profiteren van een aantrekkelijke actie bij Essent. U krijgt daar nu namelijk 6 maanden lang stroom voor de helft van de prijs. Oftewel u krijgt 50% korting. En dat is toch mooi meegenomen. Wat moet u hiervoor doen? U moet hiervoor overstappen naar Essent en kiezen voor 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker. U profiteert dan van vaste, voordelige leveringstarieven en u heeft 1 jaar in ieder geval geen prijsstijgingen. En aanvullend krijgt u dus 50% korting op de stroom. De korting geldt overigens alleen op de leveringstarieven en de vaste leveringskosten van stroom. Lekker voordelig!

Hoe eenvoudig is overstappen?

Dat is heel eenvoudig bij Essent. Nadat u het online aanvraagformulier op de website van Essent heeft ingevuld krijgt u eerst een bevestigingsmail. Daarna ontvangt u ook de overeenkomst per mail en heeft u een bedenkperiode van 14 kalenderdagen (dit is een wettelijke termijn). Essent zegt vervolgens voor u uw huidige overeenkomst op. Daar heeft u dus zelf geen werk aan. Vervolgens geeft u de meterstanden door aan Essent en gaat Essent starten met het leveren van uw energie. U krijgt dan vanzelf ook de eindafrekening van uw oude energieleverancier.

Waarom kiezen voor Essent?

Essent biedt eigenlijk altijd scherpe tarieven voor energie, maar ze bieden u ook inzicht in uw verbruik. Dit doen ze met de VerbruiksManager. Met deze tool heeft u altijd inzicht in uw verbruik, krijgt u tips om het verbruik te verlagen en kunt u ook eenvoudig uw termijnbedrag aanpassen als dat nodig is.

Wilt u meer weten of overstappen naar Essent? Ga dan naar de website van Essent. Als u eerst energie wilt vergelijken dan kan dat natuurlijk ook. Dat doet u op deze website onder: Energie vergelijken.