Zelf inboedelverzekering

> Direct naar de website van Zelf

Over de Zelf inboedelverzekering

De spullen in uw huis zijn waarschijnlijk erg waardevol. U moet er sowieso al niet aan denken dat deze spullen kwijt of beschadigd raken bij bijvoorbeeld diefstal of brand. Nog vervelender is het als u de spullen wel kwijt bent of ze zijn beschadigd en u kunt ze niet vervangen. Dit risico kunt u afdekken met de Zelf inboedelverzekering. Hiermee zijn alle mogelijke oorzaken gedekt die leiden tot schade of verlies van uw spullen. Uitgesloten zijn natuurlijk wel de oorzaken die u eenvoudig zelf had kunnen voorkomen door bijvoorbeeld onderhoud te plegen. Verder zijn uw meubels, laptops, banken, bedden, en dergelijke allemaal goed verzekerd met een inboedelverzekering. U betaalt bij Zelf wel een klein stukje eigen risico als u schade heeft. Hoe hoog dit eigen risico is verschilt van de oorzaak. Wilt u weten hoe hoog de eigen risico’s zijn? Neem dan een kijkje op de website van Zelf. U kunt bij Zelf ook kiezen voor verschillende aanvullende dekkingen. Dan weet u zeker dat u goed verzekerd bent.

Voordelen inboedelverzekering Zelf

Kiest u voor de Zelf inboedelverzekering? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruim verzekerd
  • Aanvullende dekking mogelijk
  • Eenvoudige polisvoorwaarden
  • Klanten geven Zelf een hoge waardering

Vergelijk Zelf met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel wilt verzekeren dan heeft u de keuze uit een heleboel verzekeraars. U wilt natuurlijk weten wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Hier kunt u achterkomen door een vergelijking te maken via de vergelijker. Dan komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. En waar u de laagste premie betaalt voor uw situatie. Ook handig als u misschien wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is namelijk zo gedaan!

Inboedelverzekering vergelijken

Zelf inboedelverzekering afsluiten

Heeft u verschillende mogelijkheden met elkaar vergeleken en zich voldoende verdiept in de Zelf inboedelverzekering? Dan is het afsluiten erg eenvoudig. U kunt dit namelijk volledige online doen U gaat hiervoor naar de website van Zelf. En u volgt enkele stappen die voor zichzelf wijzen. Binnen een paar minuten heeft u alles geregeld.

Zelf inboedelverzekering polisvoorwaarden

U bent niet de enige, maar het door lezen en bestuderen van de inboedelverzekering voorwaarden is niemand zijn hobby. Toch is het altijd wel verstandig om ze goed door te lezen. Zo weet u precies waar u wel en niet voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De Zelf inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt ze op de website van Zelf.

Zelf inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Zelf bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: via het alarmnummer: 072 – 5180 60 of heel eenvoudig online op de website van Zelf
  • Zelf inboedelverzekering telefoon: 072 – 5180 160
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter:@ Zelfnl

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de inboedelverzekering van Zelf? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van Zelf. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.