Reaal inboedelverzekering

> Direct naar de website van Reaal

Over de Reaal inboedelverzekering

Staat uw huis vol met waardevolle spullen? Dan wilt u deze waarschijnlijk goed verzekeren. Hoe vervelend het ook is, maar u spullen kunnen kwijt raken of onbruikbaar worden door bijvoorbeeld inbraak, schade of brand. U wilt dan natuurlijk wel dezelfde spullen weer terug kunnen kopen en niet voor alle kosten opdraaien. Dit risico kunt u verzekeren met de inboedelverzekering van Reaal. Dit is een allrisk inboedelverzekering die u afsluit voor een paar euro per maand premie. Met deze verzekering bent u nooit onderverzekerd. Bij schade zal Reaal zich niet beroepen op onderverzekering. Zo krijgt u altijd waar u recht op heeft. Maar niet alleen de spullen in huis zijn verzekerd. Ook de spullen in uw tuin. Zoals de beplanting of de tuinset. En natuurlijk zijn uw eigen spullen in huis verzekerd, maar heeft u iets geleend? En worden deze spullen meegenomen bij een inbraak? Ook dan dekt Reaal de schade. Wel tot een bepaald maximum bedrag.

De inboedelverzekering van Reaal is uit te breiden met aanvullende verzekeringen die zorgen voor extra dekking. Denk hierbij aan de optie ‘buitenshuis’. Als u veel op pad bent met belangrijke bezittingen dan worden deze verzekerd door verlies, diefstal, vermissing of beschadiging met deze extra optie. Dat kan handig zijn voor uw laptop, iphone of andere smartphone of mobiele telefoon. Ook audio-, video-, film- en fotoapparatuur is hiermee verzekerd. Wilt u precies weten wat er wel en niet gedekt is met de Reaal inboedelverzekering en hoe hoog het eigen risico is? Neem dan een kijkje op de website van Reaal.

Voordelen inboedelverzekering Reaal

Kiest u voor de Reaal inboedelverzekering? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Allrisk verzekerd
  • Nooit onderverzekerd
  • Schade aan uw tuin ook verzekerd.
  • Aanvullende dekkingen mogelijk

Vergelijk Reaal met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel wilt verzekeren dan heeft u de keuze uit een heleboel verzekeraars. U wilt natuurlijk weten wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Hier kunt u achterkomen door een vergelijking te maken via de vergelijker. Dan komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. En waar u de laagste premie betaalt voor uw situatie. Ook handig als u misschien wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is namelijk zo gedaan!

Inboedelverzekering vergelijken

Reaal inboedelverzekering afsluiten

Heeft u verschillende mogelijkheden met elkaar vergeleken en zich voldoende verdiept in de Reaal inboedelverzekering? Dan is het afsluiten erg eenvoudig. U kunt dit namelijk volledige online doen U gaat hiervoor naar de website van Reaal. En u volgt enkele stappen die voor zichzelf wijzen. Binnen een paar minuten heeft u alles geregeld.

Reaal inboedelverzekering polisvoorwaarden

U bent niet de enige, maar het door lezen en bestuderen van de inboedelverzekering voorwaarden is niemand zijn hobby. Toch is het altijd wel verstandig om ze goed door te lezen. Zo weet u precies waar u wel en niet voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De Reaal inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt ze op de website van Reaal.

Reaal inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Reaal bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: via het alarmnummer: 0800 – 732 25 48 57 of heel eenvoudig online op de website van Reaal
  • Reaal inboedelverzekering telefoon: 072 – 519 4080
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter:@ Reaal

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de inboedelverzekering van Reaal? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van Reaal. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.