OHRA inboedelverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de OHRA inboedelverzekering

Staat uw huis vol met waardevolle spullen? Dan wilt u uw bezittingen waarschijnlijk goed verzekeren. Uw bezittingen kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken door diefstal, brand  of water. Dit is natuurlijk erg vervelend. Maar het kan nog vervelender zijn als u deze spullen daarna niet meer aan kan schaffen. Dit risico kunt u afdekken met een inboedelverzekering van OHRA. Met deze verzekering bent u nooit onderverzekerd. OHRA biedt u namelijk waardegarantie. U hoeft zelf niet de waarde van uw inboedel te gaan berekenen, en ook nieuwe aankopen hoeft u niet te melden. Al uw spullen zijn automatisch verzekerd bij OHRA.

U kunt kiezen uit een basisdekking en een allrisk dekking. Voor sommige spullen geldt een maximale dekking. En als er sprake is van schade dan heeft u wel een stukje eigen risico. Als u precies wilt  weten hoe het zit met de dekkingen en het eigen risico, dan kunt u het beste even kijken op de website van OHRA.

Aanvullend kunt u zich ook verzekeren voor onder andere ‘buitenshuis’. Hiermee verzekert u waardevolle spullen die u meeneemt naar buiten. Denk hierbij aan iPads, iPhone, mobiele telefoons, brillen, camera’s en dergelijke.

Voordelen inboedelverzekering OHRA

Als u kiest voor de OHRA inboedelverzekering? Dan profiteert u direct van een aantal aantrekkelijke voordelen. Dat zijn onder andere:

  • Keuze uit verschillende dekkingen
  • Nooit onderverzekerd
  • Aanvullende verzekeringen mogelijk voor mobiele telefoons en laptops buitenhuis.

Vergelijk OHRA met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel gaat verzekeren dan kunt u kiezen uit verschillende verzekeraars. Volop keuze dus. U wilt er natuurlijk snel en eenvoudig achterkomen wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Dit kunt u snel achterhalen door gebruik te maken van de vergelijker. De vergelijker maakt in enkele seconden een overzichtelijke vergelijking. Zo komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. Ook weet u dan bij welke verzekeraar u de laagste premie betaalt. Ook handig om te weten als u wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is zo gepiept!

Inboedelverzekering vergelijken

OHRA inboedelverzekering afsluiten

Heeft u zich goed verdiept in de OHRA inboedelverzekering en een goede vergelijking gemaakt? En bent u overtuigd? Dan is het afsluiten van de verzekering erg makkelijk. U kunt dit allemaal online doen. U gaat hiervoor naar de website van OHRA. Binnen enkele simpele stappen is het geregeld en heeft u de verzekering afgesloten. Het is binnen een paar minuten te regelen.

OHRA inboedelverzekering polisvoorwaarden

Ziet u er ook zo tegenop? Het doorlezen en goed bestuderen van de OHRA inboedelverzekering voorwaarden? Het is niemand zijn hobby , maar het is wel verstandig om ze aandachtig door te lezen. Alleen zo weet u waar u wel en niet precies voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor een onaangename verrassing te staan omdat iets niet gedekt is wat u wel dacht. De OHRA inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. De meest recente versie vindt u altijd op de website van OHRA.

OHRA inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u met OHRA contact opnemen op de volgende manieren:

  • Schade melden: via het alarmnummer: 026 – 400 2310 of heel eenvoudig online op de website van OHRA via Mijn OHRA
  • OHRA inboedelverzekering telefoon: 026 – 400 4040
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @OHRA

Meer informatie

Wilt u nog meer informatie over de inboedelverzekering van OHRA? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van OHRA. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.