Nationale-Nederlanden inboedelverzekering

> Direct naar de website van Nationale-Nederlanden

Over de Nationale-Nederlanden inboedelverzekering

Uw huis staat vol met waardevolle spullen. Dit wordt ook wel uw inboedel genoemd. Maar zijn al deze spullen ook goed verzekerd? Een omvallende kaars kan een schroeiplek veroorzaken, maar veel erger nog kunt u ook te maken krijgen met brand, diefstal of waterschade. Uw oude spullen krijgt u in dat geval niet terug, maar door uw spullen goed te verzekeren kunt u wel weer nieuwe spullen kopen, zonder dat u deze allemaal zelf moet betalen. U kunt dit risico afdekken met de inboedelverzekering van Nationale Nederlanden.

Redelijk uniek bij Nationale Nederlanden is het vergoeden van de nieuwwaarde voor een periode van 10 jaar. De meeste verzekeraars bieden u dit slechts 1 jaar aan of hanteren direct een 40% regeling. Bij Nationale Nederlanden doen ze daar niet moeilijk over. U krijgt 10 jaar lang de nieuwwaarde bij schade, daarna gaan ze pas over op dagwaarde.

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Er is een basisdekking en een all-in, of ook wel allrisk genoemd, variant. Met de ruimere dekking van de all-in variant bent u ook gedekt tegen ongelukjes die u zelf per ongeluk veroorzaakt, zoals het laten vallen van een pot verf of u laat de televisie uit uw handen vallen tijdens het ophangen. Wilt u weten wat er precies wel en niet gedekt is en of u een stukje eigen risico moet betalen? Ga dan naar de website van Nationale Nederlanden voor een volledig overzicht.

Wilt u ook dat uw spullen buitenshuis verzekerd zijn? Dan kunt u dit aanvullend verzekeren. Hiermee zijn bijvoorbeeld uw laptop en mobiele telefoon ook verzekerd als er iets mee gebeurd als u op pad bent.

Voordelen inboedelverzekering Nationale-Nederlanden

Kiest u voor de Nationale-Nederlanden inboedelverzekering? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • In augustus 2015 beoordeeld door de ConsumentenBond met een 8,9
 • 10 jaar lang de nieuwwaarde vergoed
 • Verschillende dekkingen mogelijk
 • 24/7 schade melden
 • Bij spoed binnen 2 uur ter plaatse
 • Uw vaste schademanager
 • Ook herstel in de avonduren en op zondag.

Vergelijk Nationale-Nederlanden met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel wilt verzekeren dan heeft u de keuze uit een meerdere verzekeraars. U wilt natuurlijk weten wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Hier kunt u achterkomen door een vergelijking te maken via de vergelijker. Zo komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. En waar u de laagste premie betaalt voor uw situatie. Ook handig als u misschien wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is namelijk zo gedaan!

Inboedelverzekering vergelijken

Nationale-Nederlanden inboedelverzekering afsluiten

Heeft u verschillende mogelijkheden met elkaar vergeleken en zich voldoende verdiept in de Nationale-Nederlanden inboedelverzekering? Dan is het afsluiten erg simpel. U kunt dit namelijk volledige online doen. U gaat hiervoor naar de website van Nationale-Nederlanden. En u volgt enkele stappen die voor zichzelf wijzen. Binnen een paar minuten heeft u alles geregeld.

Nationale-Nederlanden inboedelverzekering polisvoorwaarden

U bent niet de enige, maar het door lezen en bestuderen van de inboedelverzekering voorwaarden is niemand zijn hobby. Toch is het altijd wel verstandig om ze goed door te lezen. Zo weet u precies waar u wel en niet voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De Nationale-Nederlanden inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt ze op de website van Nationale-Nederlanden.

Nationale-Nederlanden inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Nationale-Nederlanden bereiken op de volgende manieren:

 • Schade melden: via het alarmnummer: 088 – 663 3111 of heel eenvoudig online op de website van Nationale-Nederlanden
 • Nationale-Nederlanden inboedelverzekering telefoon: 088 – 6630663
 • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
 • Via Twitter: @NN_nederland

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van Nationale-Nederlanden. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.