FBTO inboedelverzekering

> Direct naar de website van FBTO

Over de FBTO inboedelverzekering

Uw huis staat vol met waardevolle spullen. Deze spullen wilt u waarschijnlijk goed verzekeren tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal of water. Als de spullen kwijt raken of beschadigen dan is dat al vervelend genoeg. U moet er dan niet aan denken om zelf voor alle kosten op te draaien. Dit risico kunt u afdekken met de inboedelverzekering van FBTO.  Hiermee zijn onder andere uw meubels, tv, laptops, computers en sieraden verzekerd. En met deze verzekering zijn uw spullen ook verzekerd tijdens een verhuizing of als ze in een opslag staan. U hoeft geen lijsten bij te houden van al uw spullen. Als u schade heeft dan kijkt FBTO hoeveel schade u heeft. Met bonnetjes of foto’s kunt u laten zien wat de schade is.

Standaard heeft u per schade die u meld een stukje eigen risico. Hoe hoog deze is kunt u vinden op de website van FBTO. Wel biedt FBTO u de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. U betaalt dan wel wat meer premie per maand.

Voordelen inboedelverzekering FBTO

Als u kiest voor de FBTO inboedelverzekering? Dan profiteert u direct van een aantal aantrekkelijke voordelen. Dat zijn onder andere:

  • Ruim verzekerd
  • Wel of geen eigen risico? De keuze is aan u.
  • Klanten van FBTO zijn erg tevreden over hun verzekering

Vergelijk FBTO met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel gaat verzekeren dan kunt u kiezen uit verschillende verzekeraars. Volop keuze dus. U wilt er natuurlijk snel en eenvoudig achterkomen wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Dit kunt u snel achterhalen door gebruik te maken van de vergelijker. De vergelijker maakt in enkele seconden een overzichtelijke vergelijking. Zo komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. Ook weet u dan bij welke verzekeraar u de laagste premie betaalt. Ook handig om te weten als u wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is zo gepiept!

Inboedelverzekering vergelijken

FBTO inboedelverzekering afsluiten

Heeft u zich goed verdiept in de FBTO inboedelverzekering en een goede vergelijking gemaakt? En bent u overtuigd? Dan is het afsluiten van de verzekering erg makkelijk. U kunt dit allemaal online doen. U gaat hiervoor naar de website van FBTO. Binnen enkele simpele stappen is het geregeld en heeft u de verzekering afgesloten. Het is binnen een paar minuten te regelen.

FBTO inboedelverzekering polisvoorwaarden

Ziet u er ook zo tegenop? Het doorlezen en goed bestuderen van de FBTO inboedelverzekering voorwaarden? Het is niemand zijn hobby , maar het is wel verstandig om ze aandachtig door te lezen. Alleen zo weet u waar u wel en niet precies voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor een onaangename verrassing te staan omdat iets niet gedekt is wat u wel dacht. De FBTO inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. De meest recente versie vindt u altijd op de website van FBTO.

FBTO inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u met FBTO contact opnemen op de volgende manieren:

  • Schade melden: via het alarmnummer: 058 – 234 5600 of heel eenvoudig online op de website van FBTO
  • FBTO inboedelverzekering telefoon: 058 – 234 5678
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @FBTO

Meer informatie

Wilt u nog meer informatie over de inboedelverzekering van FBTO? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van FBTO. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.