Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering

> Direct naar de website van Centraal Beheer Achmea

Over de Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering

Uw huis staat er waarschijnlijk vol mee. Waardevolle spullen. Maar zijn ze ook goed verzekerd? U kunt onverwachts te maken krijgen met brand, diefstal of schade door water. U krijgt er uw oude spullen niet mee terug, maar u kunt er wel voor zorgen dat u goed verzekerd bent. Dan draait u niet voor alle kosten op voor het aanschaffen van nieuwe spullen. Dit kunt u doen met de inboedelverzekering van Centraal Beheer. Hiermee is eigenlijk alles in huis aan losse spullen verzekerd. Denk hierbij aan de bank, de tv, de laptop, de klok, het bed, de tafel, de wasmachine, maar ook de fietsen en het gereedschap in de schuur.
U kunt bij Centraal Beheer Achmea kiezen uit verschillende dekkingen. Als u kiest voor de allrisk variant dan verzekert u ook schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Valt bijvoorbeeld uw mobiele telefoon? Dan helpt Centraal Beheer u. Maar er wordt nog meer verzekerd, wat dacht u van contant geld in huis of het vervangen van de sloten als dat nodig is. In sommige gevallen moet u wel een deel van de schade zelf betalen. Dit noemen ze eigen risico. Wilt u weten wat de exacte dekkingen zijn en hoe hoog het eigen risico eventueel is? Ga dan naar de website van Centraal Beheer Achmea.

Voordelen inboedelverzekering Centraal Beheer Achmea

Kiest u voor de Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gaat u verhuizen? Dan bent u 3 maanden verzekerd op uw oude en nieuw adres
  • Allrisk verzekering mogelijk
  • Gratis app, altijd eenvoudig schade melden
  • Ook verzekerd als u uw woning tijdelijk verhuurd.

Vergelijk Centraal Beheer Achmea met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel wilt verzekeren dan heeft u de keuze uit een heleboel verzekeraars. U wilt natuurlijk weten wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Hier kunt u achterkomen door een vergelijking te maken via de vergelijker. Dan komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. En waar u de laagste premie betaalt voor uw situatie. Ook handig als u misschien wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is namelijk zo gedaan!

Inboedelverzekering vergelijken

Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering afsluiten

Heeft u verschillende mogelijkheden met elkaar vergeleken en zich voldoende verdiept in de Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering? Dan is het afsluiten erg eenvoudig. U kunt dit namelijk volledige online doen U gaat hiervoor naar de website van Centraal Beheer Achmea. En u volgt enkele stappen die voor zichzelf wijzen. Binnen een paar minuten heeft u alles geregeld.

Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering polisvoorwaarden

U bent niet de enige, maar het door lezen en bestuderen van de inboedelverzekering voorwaarden is niemand zijn hobby. Toch is het altijd wel verstandig om ze goed door te lezen. Zo weet u precies waar u wel en niet voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt ze op de website van Centraal Beheer Achmea.

Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Centraal Beheer Achmea bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: via het alarmnummer: 055 – 5798250 of heel eenvoudig online op de website van Centraal Beheer Achmea
  • Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering telefoon: 055 – 579 8000
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @centraal_beheer

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de inboedelverzekering van Centraal Beheer Achmea? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van Centraal Beheer Achmea. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.