KPN glasvezel

Zoekt u naar een hoogwaardige internetverbinding met een hoge snelheid bij een betrouwbare provider? Dan is KPN glasvezel het overwegen waard. Wilt u weten of het ook bij u beschikbaar is? Doen dan hieronder direct de KPN glasvezel check. U ziet vervolgens direct de pakketten die voor u beschikbaar zijn. De KPN glasvezel snelheid loopt op dit moment tot maximaal 500 Mb/s om te downloaden en uploaden

Waarom kiezen voor glasvezel?

Waarom kiezen er zoveel mensen voor glasvezel als het even kan? En waarom is het verstandig om daarvoor te kiezen? Als eerste is glasvezel erg betrouwbaar en erg snel. U krijgt een eigen glasvezelkabel naar uw huis en u hoeft deze niet te delen met uw buren of andere mensen uit uw wijk. Dit zorgt ervoor dat de verbinding minder storing gevoelig is. Hierdoor kunt u eigenlijk altijd op de maximaal beschikbare snelheid internetten. En een bijkomend voordeel is. U kunt met glasvezel net zo snel uploaden als downloaden. Dus dat gaat allemaal vliegensvlug. Ideaal als u vaak grote bestanden moet verzenden of als er bij u thuis bijvoorbeeld veel wordt geupload naar Youtube.

Glasvezel postcodecheck

Glasvezel internet is op veel plekken in Nederland beschikbaar, maar nog niet overal. Als u in de vergelijker hierboven uw postcode en huisnummer invult dan ziet u direct of er glasvezel KPN voor u beschikbaar is, maar u kunt in de vergelijker ook nog meerdere aanbieders aanvinken als u daar mee wilt vergelijken. Het kan zo zijn dat KPN niet kan leveren op uw adres maar een andere glasvezel aanbieder wel. Dat is wel zo makkelijk als u dat meteen in 1 vergelijker kunt vinden en mee kunt nemen. De glasvezel postcodecheck is slechts een paar secondes werk. Als u nog wat verder wilt filteren, omdat u nog wat specifiekere wensen heeft, dan kunt u dat direct doorvoeren. De vergelijker past zich vervolgens direct aan. Vergelijken was nog nooit zo makkelijk.

De KPN glasvezel check is dus onderdeel van de postcodecheck, maar we kunnen u wel alvast verklappen dat er KPN glasvezel beschikbaar is of binnenkort komt in de volgende grote steden: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Brunssum, Dordrecht, Deventer, Eindhoven, Emmeloord, Enschede, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Leeuwarden, Nijmegen, Noordwijk, Rosmalen, Rotterdam, Veenendaal, Zutphen

Ziggo glasvezel

Veel mensen vergelijken Ziggo en KPN met elkaar, ook als het gaat om een glasvezel pakket, maar dat is in dit geval heel erg makkelijk. Want Ziggo glasvezel is er helemaal niet. Ziggo biedt op dit moment niet de mogelijkheid om via glasvezel een pakket af te sluiten. Ze hebben wel snel internet en uitgebreide pakketten, maar deze worden niet via glasvezel geleverd. Wilt u dus per se een glasvezel abonnement? Dan moet u voor KPN kiezen.

KPN Internet TV

KPN alles in 1 glasvezel is nu KPN internet TV glasvezel geworden. Althans, het is nog wel mogelijk om een alles in 1 pakket af te sluiten bij de bekendste aanbieder van Nederland, maar dan moet u beginnen met een KPN internet TV pakket. Tijdens het bestelproces kunt u aanvinken dat u ook een vaste telefonie wilt toevoegen. Dit is vanzelfsprekend geen probleem. Maar internet en TV is populairder, dus dat is de nieuwe standaard bij KPN. Het mooie van KPN Internet en TV is dat als er bij u op het adres glasvezel beschikbaar is dat u dat ook krijgt. Bij veel aanbieders moet u dat echt los selecteren, maar bij KPN krijgt u dat gewoon.

KPN Glasvezel contact

Heeft u een vraag over de pakketten of abonnementen? En wilt u daarover even contact met de klantenservice? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor bellen naar: 0800 – 0402. En het mooie is dat u ze 24/7 kunt bereiken. Oftewel ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Interactieve TV

Kiest u voor KPN dan krijgt u automatisch ook interactieve TV. In steeds meer huishoudens in Nederland maken ze hier gebruik van. Dit kan ook gewoon via een glasvezel verbinding. Dit komt er dus op neer dat niet alleen uw laptop, tablet, smartphone en desktop gebruik maken van de internetverbinding, maar ook uw TV maakt gebruik van de internetverbinding via glasvezel.

Bestellen

Bent u overtuigd van glasvezel van KPN? Dan bent u nog maar een paar eenvoudige stappen verwijderd van uw nieuwe snelle abonnement met een scherpe prijs. Maar dat is niet alles want er is ook regelmatig een aantrekkelijke KPN aanbieding. Omdat ze het leuk vinden als u klant wordt, maar ook om u over de streep te trekken omdat er veel concurrentie is als het gaat om nieuwe klanten. En daar profiteert u van. Dat is mooi meegenomen toch? Hoe komt u daarvoor in aanmerking? U gaat hiervoor naar de website van KPN en vult online uw gegevens in. Vervolgens heeft u 14 dagen bedenktijd. Dit is een wettelijke termijn. Daarna zal KPN uw bestelling gaan leveren en op de hoogte houden per e-mail.

Installeren

Ziet u er een beetje tegenop om uw nieuwe KPN glasvezel aansluiten te regelen? Dat is geen probleem. Ze leveren u een duidelijke instructie mee waarmee u het eventueel eenvoudig zelf kan doen. Ziet u dat niet zitten? Geen probleem. Dan kunt u ervoor kiezen om een monteur bij u langs te laten komen. Deze monteur gaat pas weer bij u weg als alles het doet zoals het hoort. Makkelijk toch? Tijdens het online bestellen kunt u aangeven of u een monteur wilt of niet.