UnitedConsumers

> Direct naar de website van UnitedConsumers

Over energieleverancier UnitedConsumers

UnitedConsumers bestaat sinds het jaar 2000 en heeft slechts 1 doel: voor iedereen zoveel mogelijk de vaste lasten goedkoper maken. Dat is een mooi streven toch? Dit doet UnitedConsumers door eigenlijk een soort van consumentencollectief te organiseren. Hierdoor kunnen ze voor u groot inkopen. En de korting die ze daarbij krijgen geven ze direct aan u. En het mooie is: iedereen is welkom! Uiteraard helpen ze u ook met het besparen van energie met verschillende tips, zoals het isoleren van uw woning, het onderhouden van uw verwarming, het kopen van zuinige apparaten en energiebesparende gadgets. Kortom: zeker een leverancier om mee te nemen als u op zoek bent naar een nieuw energiecontract.

Voordelen energieleverancier UnitedConsumers

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van UnitedConsumers, dan profiteert u van:

  • UnitedConsumers vergoedt de opzegboete van uw huidige energieleverancier
  • Gemiddeld €340 korting in drie jaar.
  • De beste leverancier van 2015 (volgens GfK)
  • De kracht van 500.000 Nederlanders

Vergelijk UnitedConsumers met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via deze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

UnitedConsumers energie afsluiten

Bent u overtuigd van UnitedConsumers energie en wilt u graag overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u dit allemaal heel eenvoudig online regelen. U gaat hiervoor naar de website van UnitedConsumers en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, u vraagt het aan, UnitedConsumers regelt daarna de rest.

Contactinformatie UnitedConsumers

  • Telefoon: 040 – 235 05 60 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Twitter: @unitedconsumers
  • Website: unitedconsumers.com/energie

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet UnitedConsumers?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de UnitedConsumers energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de UnitedConsumers energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van UnitedConsumers toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van UnitedConsumers.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van UnitedConsumers? Ga dan naar de website van UnitedConsumers.