Qurrent energie

> Direct naar de website van Qurrent

Over energieleverancier Qurrent

Qurrent is een 100% dochter van Stichting DOEN. Qurrent is door de ConsumentenBond, Hivos, Greenpeace en Natuur & Milieu voor duurzaamheid al 2x met het hoogste cijfer bovenaan gekomen. Ze kregen maar liefst het cijfer 10! Zowel in het jaar 2014 als in het jaar 2015. Alle stroom is bij Qurrent dan ook voor 100% opgewerkt door Nederlandse windmolens. En het mooie is: u betaalt daar nooit teveel voor. De traditionele energiebedrijven rekenen niet alleen een vaste vergoeding, maar die verdienen normaal gesproken ook aan de gas en stroom die ze u  leveren. Bij Qurrent hebben ze niet het doel om zoveel mogelijk winst te maken. Ze houden de toko draaiende van het vastrecht en rekenen u verder de energie tegen de inkoopprijs. Dat  kan behoorlijk schelen in uw portemonnee.

Voordelen energieleverancier Qurrent

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Qurrent, dan profiteert u van:

  • Een maandelijks opzegbaar contract
  • 100% Nederlandse stroom uit windmolens
  • Het overstappen wordt geregeld
  • Altijd energie tegen inkoopprijs
  • Duurzame energie

Vergelijk Qurrent met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Qurrent afsluiten

Bent u overtuigd van Qurrent en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Qurrent en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, een kwestie van een paar minuten.

Contactinformatie Qurrent

  • Telefoon: 088 – 777 1200 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
  • Twitter: @Qurrent_webcare
  • Website: Qurrent.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Qurrent?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Qurrent berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Qurrent tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Qurrent toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Qurrent.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Qurrent? Ga dan naar de website van Qurrent.