Pure Energie

> Direct naar de website van Pure Energie

Over energieleverancier Pure Energie

Pure Energie heeft 3x op rij een 10 gescoord op de cijferlijst van groene stroom. Dit betekent dat ze echt de allergroenste stroom aanbieden. Als u klant wordt bij deze energieleverancier kunt u dus duurzaam bezig zijn. Alle groen stroom wekken ze namelijk zelf op uit de zon en de wind. Daarnaast werken ze bij Pure Energie met een aantal garanties. Zo verkopen ze niet meer dan dat ze zelf opwekken. Ze hebben windmolens door heel Nederland, maar zodra het maximale aantal huishoudens op één windmolen is aangesloten, leveren ze niet nog meer stroom van die windmolen. En het leuke is ook nog: u kiest zelf uit welke windmolen uw groene stroom komt. Dat kan heel dichtbij uw huis zijn, maar ook aan de andere kant van Nederland. En met de winst doen ze bij Pure Energie ook mooie dingen. Zo gaat 10% van de winst naar goede doelen die belangrijk zijn voor duurzaamheid, milieu en de samenleving. De overige 90% stoppen ze weer in duurzame energieprojecten. Tot slot bieden ze u altijd een scherpe prijs. Ook als uw contract is afgelopen krijgt u als eerste van Pure Energie een aantrekkelijk aanbod om te blijven.

Voordelen energieleverancier Pure Energie

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Pure Energie, dan profiteert u van:

  • De groenste energie van 2014,2015 en 2016 uit zon en wind.
  • Ruim 20 jaar ervaring in duurzame energie
  • Zelf kiezen uit welke windmolen uw energie komt.
  • Scherpe tarieven, ook bij verlengen.

Vergelijk Pure Energie met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via deze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Pure energie afsluiten

Bent u overtuigd van Pure energie en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Pure energie  en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, een kwestie van een paar minuten.

Contactinformatie Pure Energie

  • Telefoon: 0800 – 222 88 85 (gratis)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • Twitter: @pureenergieNL
  • Website: pure-energie.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Pure Energie?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Pure energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Pure energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Pure Energie toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Pure Energie.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Pure Energie? Ga dan naar de website van Pure Energie.