Oxxio energie

> Direct naar de website van Oxxio

Over energieleverancier Oxxio

Oxxio is een innovatieve energieleverancier en bestaat sinds 2000. Zo was Oxxio was de eerste in Nederland met een slimme energiemeter. Door gebruik te maken van online toepassingen wil Oxxio u zoveel mogelijk inzicht geven in uw energieverbruik, zowel voor stroom als gas. Door u inzicht te geven in uw energieverbruik en tips geeft Oxxio u de mogelijkheid om vrij eenvoudig te besparen op uw energiekosten. Hiervoor heeft Oxxio onder andere een handige app gemaakt. Als u inlogt op de app ziet u direct hoeveel uw deze maand heeft verbruikt, vervolgens kunt u doorklikken naar het verbruik per dag en dit vergelijken met vorig jaar. Maar ook een vergelijk met andere huishoudens is beschikbaar. Ook doet Oxxio haar best om geen verrassingen op uw jaarnota te hebben. Door de voorschotcheck te gebruiken kunt u zien hoeveel procent u al heeft verbruikt van uw voorschot (termijnbedrag). U kunt hiermee checken hoe u uitkomt op de jaarrekening. Zo kunt u zelf bijtijds bijsturen en heeft u geen verrassing aan het einde van het jaar. Oxxio is dan ook een energieleverancier om mee te nemen als het gaat om energie vergelijken.

Voordelen energieleverancier Oxxio

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Oxxio, dan profiteert u van:

  • Grip op uw kosten met de Oxxio app
  • Gratis energiebesparende gadgets
  • Uw energierekening gaat omlaag
  • Geen verrassingen met de Voorschotcheck
  • Eenvoudige online zelfservice
  • Altijd een leuke welkomstaanbieding of korting.

Vergelijk Oxxio met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via de vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties, zoals de iPad waar Oxxio om bekend staat.

Energie vergelijken

Oxxio energie afsluiten

Bent u overtuigd van Oxxio en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Oxxio en regelt het binnen een paar minuten.

Contactinformatie Oxxio

  • Telefoon: 0900 – 55 66 77 (€0,55 per gesprek plus uw eigen telefoonkosten)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00uur
  • Twitter: @Oxxio
  • Website: oxxio.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Oxxio?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Oxxio energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Oxxio energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Oxxio toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Oxxio.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Oxxio? Ga dan naar de website van Oxxio.