Nuon energie

> Direct naar de website van Nuon

Over energieleverancier Nuon

Nuon bestaat sinds 2003 en is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sinds 2009 is Nuon onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall. In totaal maken zo’n 2,3 miljoen huishoudens gebruik van Nuon Energie. Nuon is een voorstander van duurzame energie. Hier investeren ze dan ook flink in, zoals windenergie. Omdat Nuon blij is als klanten langer bij ze blijven hebben ze hiervoor een speciaal programma voor ontwikkeld. Dit heet Nuon Exclusief. Hiermee spaart u punten, en met deze punten kunt u sparen voor mooie cadeaus. Maar ook krijgt u korting op energiebesparende producten of kunt u prijzen winnen. Hoe langer u klant bent hoe meer korting, punten en kans u maakt. Dat is toch een leuk extraatje? Maar uiteraard helpt Nuon u ook met bespaartips op het gebied van energie. Wilt u ook klant worden bij Nuon? Neem Nuon dan zeker mee als het gaat om energie vergelijken.

Voordelen energieleverancier Nuon

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Nuon, dan profiteert u van:

  • Ruime keuze uit een vaste of variabele prijs voor uw stroom en gas
  • Een uniek spaarprogramma voor klanten die langer bij Nuon blijven.
  • Een leuke welkomstbonus als u overstapt naar Nuon

Vergelijk Nuon met andere energieleveranciers2

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Nuon energie afsluiten

Bent u overtuigd van Nuon en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Nuon en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is zo gepiept.

Contactinformatie Nuon

  • Telefoon: 0900 – 0808 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00uur
  • Twitter: @Nuon
  • Website: nuon.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Nuon?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Nuon energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Nuon energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Nuon toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Nuon.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Nuon? Ga dan naar de website van Nuon.