Nederlandse Energie Maatschappij

> Direct naar de website van NLEnergie

Over energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (ook wel NLEnergie of NLE genoemd) bestaat sinds 2005. Sinds haar bestaan heeft NLEnergie ruim 750.000 klanten aan zich gebonden. Sinds de oprichting daagt NLEnergie  de traditionele energieleverancier uit. Ze geloven er namelijk in dat meer concurrentie beter is voor de energieprijzen, omdat deze dan lager worden. En dat alle leveranciers hierdoor uitgedaagd worden om hun dienstverlening en service voor u nog verder moeten verbeteren. Hiermee houden ze de markt scherp. NLEnergie is over het algemeen één van de goedkoopste energiemaatschappijen van Nederland. Ze bieden altijd leuke aanbiedingen die de moeite waard zijn. NLEnergie is dan ook een energieleverancier om mee te nemen als het gaat om energie vergelijken.

Voordelen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van NLEnergie, dan profiteert u van:

  • Een aantrekkelijke welkomstbonus
  • Lage energieprijzen
  • Zelf kiezen hoe groen u uw stroom wilt
  • NL Energie scoort een 8,7 op klantvriendelijkheid
  • Voor het einde van uw lopende contract krijgt u een nieuwe scherpe energieaanbieding van NL Energie

Vergelijk Nederlandse Energie Maatschappij met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Nederlandse Energie Maatschappij energie afsluiten

Bent u overtuigd van NLEnergie en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van NLE en regelt het binnen een paar minuten.

Contactinformatie Nederlandse Energie Maatschappij

  • Telefoon: 088 – 73 07 307 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00uur
  • Twitter: @NLEnergie
  • Website: nle.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet NLEnergie?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de NLEnergie energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de NLEnergie energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van NLEnergie toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van NLEnergie.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van NLEnergie? Ga dan naar de website van NLE.