Greenchoice energie

> Direct naar de website van Greenchoice

Over energieleverancier Greenchoice

Greenchoice is een energieleverancier die vol inzet op groene energie. Gevestigd in Rotterdam doen ze dit sinds 2001 en laten ze terugkomen in alle dingen die ze doen. Zo wekken ze de energie op uit zon, wind, water en biomassa. Dat is een belangrijke reden waarom er steeds meer mensen kiezen voor deze energie aanbieder. Bij Greenchoice zien ze graag dat iedereen bewust omgaat met energie. Om zo uiteindelijk een duurzaam Nederland te creëren. Uiteindelijk leidt dat weer tot een schonere wereld. Deze energieleverancier is ook goed bezig op het gebied van service en klantgerichtheid. In 2015 hebben ze namelijk van de ConsumentenBond een 7,5 gehad hiervoor. En hiermee waren ze de beste van Nederland. Als u kiest voor Greenchoice zit u dus wel goed.
Maar bij Greenchoice kunt u niet alleen terecht voor energie, ook voor tips op het gebied van besparen van energie. Hiervoor hebben ze een Energiebespaarhuis, met tips zoals was op 30 graden, want dat scheelt bijna 40% energie en uitstoot. Of bespaar €25 per jaar door elke dag een minuutje korter te douchen. Dat zijn leuke weetjes toch?

Voordelen energieleverancier Greenchoice

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Greenchoice, dan profiteert u van:

  • Door de ConsumentenBond gewaardeerd met een 7,5 (de beste van Nederland)
  • Keuze uit verschillende scherpe energie tarieven
  • Zeer duurzaam
  • Handige tips om energie te besparen

Vergelijk Greenchoice met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via deze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Greenchoice afsluiten

Bent u overtuigd van Greenchoice en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website Greenchoice en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, een kwestie van een paar minuten.

Contactinformatie Greenchoice

  • Telefoon: 010 – 478 2326 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • Twitter: @greenchoicenl
  • Website: greenchoice.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Greenchoice?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Greenchoice berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Greenchoice tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Greenchoice toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Greenchoice.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Greenchoice? Ga dan naar de website van Greenchoice.