Essent

> Direct naar de website van Essent

Over energieleverancier Essent

Essent levert gas, elektra en andere energieproducten aan ruim 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in België en Nederland. Essent is onderdeel van RWE. Dat is één van de grootste producenten van duurzame energie in Nederland. Essent zorgt ook voor vernieuwing in de energiemarkt. Zo was Essent de eerste energieleverancier met een E-thermostaat met een bewegingssensor die zag of er mensen thuis waren. Het is natuurlijk niet voor niks dat er zoveel huishoudens kiezen voor Essent. Essent is ook erg duurzaam. In 1995 introduceerden ze als eerste een product met groene stroom. Deze groene stroom is voor 80% afkomstig uit Nederlandse windenergie en biomassa. Zeer verantwoord dus! Essent is dan ook een energieleverancier om mee te nemen als het gaat om energie vergelijken.

Voordelen energieleverancier Essent

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Essent, dan profiteert u van:

  • Mogelijkheden om uw tarief langere periode vast te zetten
  • Leuke overstapkortingen en acties
  • Bij sommige contracten krijgt u de Nest Learning Thermostaat die leert van uw leefritme en daar uw energieverbruik op aanpast, zoals het op tijd aan en uitzetten van de verwarming.

Vergelijk Essent met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Essent energie afsluiten

Bent u overtuigd van Essent en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Essent.

Contactinformatie Essent

  • Telefoon: 0900 – 1550 (€0,35 per gesprek plus uw eigen telefoonkosten)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
  • Twitter: @Essent
  • Website: essent.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Essent?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Essent energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Essent energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Essent toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Essent.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Essent? Ga dan naar de website van Essent.