E.on energie

> Direct naar de website van E.on

Over energieleverancier E.on

E.on is één van de grootste energieleveranciers. En is van oorsprong een Duits energiebedrijf dat in 2000 is ontstaan uit een fusie tussen VEBA en VIAG. Deze energieleverancier vindt haar maatschappelijke rol dan ook belangrijk. Duurzaam staat hoog in het vaandel. Als u enerige afneemt bij E.on dan rkgijt u de EnergieAssistant cadeau. Hiermee kunt u op een laagdrempelige en eenvoudige manier besparen. Het is namelijk een slimme thermostaat die u inzicht geeft in uw verbruik en de kosten. Door dit inzicht kunt u over het algemeen zo’n 30% besparen op uw energie weet E.on uit ervaring. Op de website van E.on kunt u ook een bespaartest doen om u alvast het eerste inzicht te geven. Als u klant bent en ook gebruik maakt van de app, dan krijgt u proactief advies over uw energieverbruik. Zo ontvangt u meldingen als uw verbruik hoger of veel lager is dan van tevoren is geschat. Dat is nog eens klant- en mensgericht!

Voordelen energieleverancier E.on

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van E.on, dan profiteert u van:

  • Groene stroom
  • Scherpe tarieven voor vast en variabel
  • Overal en altijd inzicht in uw energieverbruik met de app
  • Zelf uw energiezaken regelen

Vergelijk E.on met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

E.on afsluiten

Bent u overtuigd van E.on en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van E.on en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, een kwestie van een paar minuten.

Contactinformatie E.on

  • Telefoon: 0900 – 0601 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur
  • Twitter: @EONBenelux
  • Website: Eon.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet E.on?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de E.on berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de E.on tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van E.on toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van E.on.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van E.on? Ga dan naar de website van E.on.