Engie energie

> Direct naar de website van Engie

Over energieleverancier Engie

Engie vindt comfort belangrijk. En voor iedereen betekent dat wat anders. Voor de één is het lekker lang douchen en voor de ander tegen elkaar op de bank kruipen met de verwarming aan. Engie helpt u met het maken van de juiste keuzes voor uw energie thuis. U kunt bij Engie kiezen uit verschillende tarieven, zowel vast als variabel behoort tot de mogelijkheid. En uiteraard regelt u alles online bij deze energieleverancier. De meterstanden doorgeven? Een verhuizing doorgeven? Het maandelijkse voorschot wijzigen of een factuur bekijken van de afgelopen maand? Het kan allemaal online in MijnEngie. Lekker makkelijk toch? En wilt u wel wat besparen op uw energiekosten? Hiervoor bieden ze verschillende tips voor uw huishouden om uw energie wat omlaag te krijgen.

Voordelen energieleverancier Engie

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Engie, dan profiteert u van:

  • Een scherp tarief voor energie
  • Duidelijke informatie in eenvoudige taal
  • Hulp als u dat nodig heeft
  • Comfort
  • Eenvoudig overstappen

Vergelijk Engie met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via deze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Engie afsluiten

Bent u overtuigd van Engie en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Engie en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, een kwestie van een paar minuten.

Contactinformatie Engie

  • Telefoon: 0800 – 444 66 70 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
  • Twitter: @Engie_Energie
  • Website: Engie-energie.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Engie?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Engie energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Engie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Engie toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Engie.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Engie? Ga dan naar de website van Engie.