Energiedirect energie

> Direct naar de website van Energiedirect.nl

Over energieleverancier Energiedirect

Energiedirect levert gas en stroom sinds 2002. Inmiddels leveren ze dat al aan 350.000 mensen. Energiedirect is wellicht bij u bekend wegens de lage prijzen waar ze veel over communiceren. Energiedirect biedt zowel nieuwe en vaste klanten een aantrekkelijk energiecontract. Uw energiezaken, wijzigingen, en dergelijke kunt u bij Energiedirect eenvoudig en snel online regelen. Dat is wel zo makkelijk. En hierdoor kunnen de energie prijzen zo aantrekkelijk blijven. Energiedirect is dan ook een energieleverancier om mee te nemen als het gaat om energie vergelijken.

Voordelen energieleverancier Energiedirect

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van Energiedirect, dan profiteert u van:

  • Een zeer scherp tarief
  • Keuze uit verschillende variabele en vaste tarieven
  • Alles eenvoudig online regelen

Vergelijk Energiedirect met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Energiedirect energie afsluiten

Bent u overtuigd van Energiedirect en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Energiedirect.nl.

Contactinformatie Energiedirect

  • Telefoon: 0900 – 33 47 328 (€0,70 per gesprek plus uw eigen telefoonkosten)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Twitter: @Energiedirect
  • Website: energiedirect.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet Energiedirect?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de Energiedirect energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de Energiedirect energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van Energiedirect.nl toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van Energiedirect.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Energiedirect? Ga dan naar de website van Energiedirect.nl.