DELTA energie

> Direct naar de website van DELTA

Over energieleverancier DELTA

DELTA bestaat al bijna 100 jaar in Nederland. Het is in 1919 opgericht als Provinciale Zeeuwse Elektriciteitsmaatschappij. In 1991 is DELTA hieruit ontstaan, gevestigd in Middelburg. DELTA voorziet in totaal zo’n 160.00 klanten van energie in de vorm van gas en elektra/stroom. DELTA is een groot voorstander van duurzame energie opwekken. Ze willen dan ook zo snel mogelijk alleen nog op CO2-neutrale wijze elektriciteit opwekken. Dit doen ze met een mix van windenergie, elektriciteit uit biomassa en gascentrale en kernenergie. Na het sluiten van een kolencentrale in 2015 zijn ze al één van de schoonste energieleveranciers.

Voordelen energieleverancier DELTA

Als u kiest voor energie (gas en stroom) van DELTA, dan profiteert u van:

  • Een hoge klanttevredenheid
  • Eenvoudig en gratis overstappen
  • Een eerlijke en scherpe prijs, geen actieprijzen die slechts tijdelijk geldig zijn. Zo weet u waar u aan toe bent.
  • Bijna 100 jaar ervaring

Vergelijk DELTA met andere energieleveranciers

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan overstappen voor uw energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor uw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van uw gegevens, zoals uw postcode, stroom en gasverbruik krijgt u de goedkoopste energie aanbieder voor u te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

DELTA energie afsluiten

Bent u overtuigd van DELTA energie en wilt u overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van DELTA  en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is heel eenvoudig, u vraagt het aan, DELTA regelt daarna de rest.

Contactinformatie DELTA

  • Telefoon: 0800 – 5150 (gratis)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
  • Twitter: @DELTAnv
  • Website: wordklantbijdelta.nl

Wat doet Ikvergelijkhet.nl en wat doet DELTA?

Op Ikvergelijkhet.nl kunt u de DELTA energie berekenen voor uw huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo ziet u hoe scherp de DELTA energie tarieven zijn. Als u een keuze heeft gemaakt voor een energieleverancier dan kunt u via de vergelijker naar de website van DELTA toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij u verder naar de website van DELTA.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van DELTA? Ga dan naar de website van DELTA.