Disney Plus

Disney Plus Nederland

Disney+ is beschikbaar in Nederland. Maar wat is Disney+ precies? Wat kost Disney+? Op welke apparaten kunt u het allemaal kijken? Wat is het aanbod? Hoe kunt u zich aanmelden? Wij leggen het u hier allemaal uit hoe Disney Plus Nederland werkt. Of zoekt u meteen de DisneyPlus website?

DisneyPlus gratis proberen? Dat kan!

Wat is Disney Plus?

Disney+ is een zogeheten streamingdienst van Disney. Via Disney+ kunt u films / content bekijken, door te streamen, van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Daarnaast zal Disney ook eigen producties exclusief gaan uitbrengen onder de naam Disney Originals. Sinds de lancering waren er al direct 25 Disney Originals te zien, zoals een remake van Lady en de Vagebond, Marvel Hero Project, The World according to Jeff Goldblum, High School Musical de serie, Star Wars – The Mandalorian, Noëlle en nog enkele andere mooie titels. Disney+ biedt voor jong en oud mooie titels die u overal kunt bekijken met een Disney+ abonnement. Zodra een Disney film uit de bioscoop is komt deze beschikbaar in het Disney+ platform.

Wat kost Disney Plus?

Bent u wel nieuwsgierig en wilt u Disney Plus gratis proberen? Dat kan. De eerste 7 dagen is Disney+ helemaal gratis en heeft u soort van proefperiode. Na deze 7 dagen betaalt u slechts 6,99 euro per maand. U kunt ook kiezen om voor een heel jaar in één keer te betalen. U betaalt dan 69,99 euro. Dat is omgerekend slechts 5,83 euro per maand en is ruim 16,5% korting als u in één keer betaalt. Het overwegen waard. Hiervoor kunt u onbeperkt gebruik maken van het Disney+ aanbod. Welke film gaat u als eerste kijken?

Start nu met Disney+ 7 dagen gratis proberen

Hoe kunt u Disney+ kijken?

U kunt alle films, series en documentaires bekijken met de Disney+ app. Deze app doet het op uw smartphone en tablet. Momenteel kunt u Disney+ al eenvoudig bekijken via: Android telefoons, Android tablets, Android TV, Google Chromecast, iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV, Chrome OS, MacOS, Windows, Xbox One, Playstation 4, Samsung TV’s, LG TV’s. U kijkt dus bijna overal naar Disney+: op uw smartphone, TV, computer, tablet en gameconsole. U kunt dit doen op maximaal 4 schermen tegelijkertijd. Zo kan iedereen in het gezin bijna naar zijn of haar eigen Disney+ film, serie of documentaire kijken als jullie allemaal wat anders willen zien. U kunt elke film of serie meteen streamen (online kijken) of u kunt hem ook downloaden en daardoor op een ander moment en andere plek kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld Disney+ content downloaden als u moet vliegen vliegbestemming zodat u in het vliegtuig ook wat te kijken heeft zonder dat u afhankelijk bent van het aanbod van de luchtvaartmaatschappij.

Disney Plus aanbod

Hoe groot is het Disney Plus aanbod? Het Disney Plus aanbod is nog lang niet zo groot als Netflix, maar de keuze is al wel enorm. Het aanbod zal de komende weken, maanden en jaren alleen maar groeien. U vindt er hele nieuwe films, maar ook de Disney klassiekers. Het zijn er teveel om op te noemen, maar een kleine greep uit het aanbod: The Lion King, Aladdin, Jungle Book, The Mandalorian, Lady and the Tramp, The Simpsons, Star Wars, Gravity Falls, X-Men, Wall-E, Piper, Coco, Spider-Man, Ducktales, Finding Nemo, Avangers, Belle en het Beest, Monsters Inc, The Sound of Music, Ratatouille, Toy Story, Iron Man, Fantasia, Rapunzel, Jungle Book, Robin Hood, Winnie de Poeh, Frozen, Alice in Wonderland, The Muppets, Assepoester, Hercules, Captain Marvel, Thor, Cinderella, De Reddertjes, Mary Poppins, Pirates of the Caribbean, Dumbo, Genius, Zombies, Tarzan and Jane, Hounded, Pocahontas en nog heel veel meer. Voor het volledige aanbod kijkt u op DisneyPlus.com

Waar is DisneyPlus gelanceerd?

Disney Plus is in Nederland op 12 november 2019 gelanceerd en beschikbaar. Nederland ging qua lancering mee met de Verenigde Staten en Amerika. Een week later (19 november) werd het ook beschikbaar in Australie, Puerto Rico en Nieuw Zeeland. Nederland was bij de lancering het enige land in Europa dat toegang kreeg tot het platform en de streamingdienst. Vanaf maart 2020 wordt de on demand service ook beschikbaar in Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Disney Plus app

Als u een abonnement afsluit bij Disney+ dan kunt u ook gebruik maken van de Disney+ app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS.

Disney Plus aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor Disney Plus? Dat kan eenvoudig op de website van DisneyPlus.com. U krijgt dan eerst een gratis proefperiode van 7 dagen. Daarna betaalt u slechts 6,99 euro per maand. Gratis aanmelden kan hier.

Disney Plus opzeggen

Wilt u Disney Plus gaan proberen maar bent u bang dat het lastig is om het proefabonnement of uw reguliere abonnement stop te zetten als het toch niet is wat u ervan verwacht? Dat is niet nodig. Opzeggen Disney+ is vrij eenvoudig. U opent de app op uw smartphone of tablet, u klikt op uw profielfoto en kiest voor ‘Abonnementen’. Hier kunt u op Disney Plus tikken en vervolgens uw abonnement eenvoudig stopzetten. Wilt u opzeggen via de laptop of computer? Dat kan ook. Ga naar de officiële website van DisneyPlus en login met uw account. Klik ook hier rechtsboven op uw profiel > Account > Factureringsgegevens > Abonnement Opzeggen > Opzegging Voltooien. In een paar eenvoudige stappen is het zo geregeld. Het is ten slotte zonde als het niet is wat u ervan had verwacht en u gaat langer betalen dan nodig. Of als u te weinig tijd heeft om er af en toe gebruik van te maken is het ook verstandig om het weer stop te zetten wellicht.

Gratis proefperiode aanvragen