Back to school 2023 – 2024

Back To School TOP deals

Amac black fridayAmac back to school actie:Profiteer nu
SnipesSnipes back to school actie:Profiteer nu
NikeNike back to school actie:Profiteer nu
AmazonAmazon back to school actie:Profiteer nu

Alle back to school acties

Bij welke winkels kun je terecht voor speciale back to school acties? Wij hebben ze hieronder voor je verzameld. Klik op het logo en profiteer direct online van Back to School korting.

Online bestellen scheelt je weer een ritje naar de winkel, want ze bezorgen het gewoon bij je thuis. Kun je ondertussen verder met gamen, bingewatchen of genieten op vakantie of het terras.

Back to school 2023 / 2024

Het nieuwe schooljaar 2023 – 2024 komt er weer aan. En dat betekent hele leuke kortingen op heel veel schoolspullen die je dit jaar nodig kunt hebben. De 2023 Back to School acties zijn erg leuk en erg divers. Je krijgt niet alleen korting op een nieuwe schoolagenda, schriften, etuis, mappen, het kaftpapier en de pennen en geodriehoeken, maar ook op zaken zoals een rekenmachine, een laptop (bijvoorbeeld een macbook), een tablet (bijvoorbeeld een iPad), een nieuwe schooltas of software die je dit jaar nodig hebt bij bepaalde vakken op school. En om het helemaal af te maken zijn er ook nog enkele kledingmerken die korting geven op een nieuwe outfit. De Back to School kleding acties worden dan ook steeds populairder. Zo kun je het nieuwe schooljaar 2023/2024 helemaal in het nieuw beginnen en profiteren van leuke Back to School acties. In sommige gevallen krijg je een leuke gratis extra zoals een Beats koptelefoon bij de aanschaf van een Apple product. Winkels die sowieso meedoen zijn Amac, Wehkamp, MediaMarkt, Bol.com, Coolblue, Asics, Sarenza, Spartoo, vanHaren en HEMA.

Back to school kortingen

Of u nu zoekt naar nieuwe kleding, nieuwe schoenen, een nieuwe rugtas of een nieuwe laptop, het kan allemaal met back to school korting gekocht worden in de maand augustus en soms nog in september. Waar wacht u nog op? Profiteer van bijvoorbeeld de volgende kortingen:

  • Plutosport: koop al een rugzak vanaf 9,95 euro. Een Eastpak rugtas heeft u al voor minder dan 35 euro.
  • vanHaren: heel veel schoenen met korting. Zo krijgt u op het 2e paar gymschoenen bijvoorbeeld 50% korting.
  • Decathlon: een 10 liter rugzak voor slechts 3 euro.
  • Amac: tot 10% korting op een Mac voor studenten en docenten.
  • Bruna: een nieuwe agenda, een bosatlas of de nieuwste woordenboeken voor Duits, Engels en Frans? U koopt het tegen een scherpe prijs bij Bruna.
  • Bol.com: onder andere 10% korting op Engelstalige boeken.
  • HEMA: alles gratis thuisbezorgd vanaf 15 euro.

Wacht dus niet langer en profiteer van deze of andere aanbiedingen in het kader van back to school 2023!

Actieperiode tot en met september

Geniet je nu nog lekker van de zomervakantie? Voor je het weet is de eerste schooldag er (helaas) al weer. Op tijd beginnen met de voorbereiding scheelt je straks weer wat stress. Je weet nu misschien nog niet precies wat je nodig hebt, maar in hoofdlijnen wellicht wel. Dat kun je alvast met korting kopen. En de acties lopen door tot en met september bij de meeste webshops, waardoor je ook in september nog lastminute de laatste dingen kunt kopen in de aanbieding. Met veel korting beginnen aan het nieuwe schooljaar moet dus wel lukken.

Goedkope schoolspullen

Als student geef je aardig wat uit in de maand. Volgens het Nibud is dit ongeveer 1.000 euro per maand, oftewel 12.000 euro per jaar. Een flink deel hiervan geven studenten uit aan stappen, boodschappen doen en leuke uitjes met vrienden en familie. Maar ook de studiekosten zijn aanzienlijk. Door op het juiste moment jouw aankopen voor het nieuwe schooljaar te doen kun je hier flink op besparen. Dan heb je de rest van het jaar meer te besteden voor leuke dingen. Sneller kun je het bijna niet verdienen. Steeds meer studenten maken dan ook gebruik van de back to school acties in de zomermaanden juni, juli, augustus en september. Profiteer jij ook? Wat zijn de beste deals? Bekijk hiervoor ons Back To School Deals overzicht bovenaan de pagina en shop met korting bij onder andere HEMA, Coolblue, Bol.com, Kixx, Plutosport.nl, MediaMarkt, Expert, Amac, Decathlon, Bruna en vele andere webshops / merken.

Nieuw schooljaar: 2023-2024

Het nieuwe schooljaar staat eerder voor de deur dan je verwacht. Sommige spullen kun je misschien nog wel weer gebruiken van vorig jaar, maar even helemaal fris beginnen kan erg lekker zijn. Je wilt in ieder geval wel weer een complete set schoolspullen hebben. En daar hoef je helemaal niet de hoofdprijs voor te betalen. Alle schoolspullen zijn wel met korting te krijgen als je ze op het juiste moment koopt. Denk hierbij aan schrijfwaren zoals potloden, pennen, stiften, een geodriehoek, een etui om alles in op te bergen, maar natuurlijk ook een notitieboekje of een leuk schrift om alle notities in op te schrijven bij alle vakken. Gebruik je liever een map met losse bladen dan wil je misschien een nieuwe multomap of een snelhechter aanschaffen. Of ga je voor digitaal? Je kunt ook alles bijhouden op een laptop of een tablet. Doe je een grafische opleiding? Dan wil je waarschijnlijk een Apple laptop met korting kopen. Zit er wiskunde in je pakket? Dan heb je een wetenschappelijke rekenmachine of een grafische rekenmachine nodig. Eigenlijk is alles wel met korting te kopen, want ook studieboeken, woordenboeken, kaftpapier, een rugzak, een schoudertas en een lunchbox/broodtrommel en drinkbeker zijn met korting te koop tijdens de Back to School actie. Welke Back to School spullen heb jij nodig?