Witgeld autoverzekering

> Direct naar de website van Witgeld.nl

Over de verzekeraar Witgeld

Witgeld is geen hele grote verzekeraar, maar wel een zelfstandige en onafhankelijke dienstverlener gevestigd in Den Haag. Witgeld staat voor eerlijk, betrouwbaar en gemak. Deze 3 aspecten voeren ze overal in door, in de producten en de service. Verzekeren moet hierdoor simpel blijven met duidelijke voorwaarden die u kunt begrijpen met een dekking die aan te passen is aan uw wensen op dat moment.

Voordelen autoverzekering Witgeld

Als u kiest voor de autoverzekering van Witgeld, dan profiteert u van:

  • Alles eenvoudig online regelen: gegevens wijzigen, dekking bijstellen, schade melden en offertes aanvragen
  • Binnen 4 uur wordt uw schade in behandeling genomen
  • De eerste 3 jaar wordt de aanschafprijs vergoed. Ook bij 2e hands auto’s
  • Gezinskorting
  • Al uw accessoires zijn onbeperkt verzekerd
  • Geen eigen risico bij ruitreparatie
  • Geen opzegtermijn als u niet tevreden bent.

Eigen risico autoverzekering Witgeld

Als u schade maakt dan betaalt u bij de meeste autoverzekeringen per gebeurtenis eerst uw eigen risico. Bij Witgeld is uw eigen risico altijd €0. Zo hoeft u bij schade dus niks te betalen. Schade is immers al vervelend genoeg. Wilt u toch een nog wat lagere premie, dan kunt u wel kiezen voor een eigen risico bij schade.

Vergelijk Witgeld met andere autoverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen. Er zijn in Nederland nog veel meer verzekeraars. Welke is voor uw auto en situatie het meest geschikt? Via onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van uw gegevens krijgt u de goedkoopste autoverzekering te zien.

Autoverzekeringen vergelijken

Witgeld autoverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Witgeld autoverzekering? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. Dit is binnen een paar minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van Witgeld.

Polisvoorwaarden Witgeld

Polisvoorwaarden doorspitten is erg saai en ingewikkeld. Normaal gesproken. Maar bij Witgeld hebben ze de polisvoorwaarden goed leesbaar gemaakt. Dat past ten slotte bij hun kernwaarden. Lees ze dus toch altijd even door. U kunt ze vinden op de website van Witgeld.

Witgeld auto schade melden

Bent u al klant bij Witgeld en heeft u schade aan uw auto? Dat is erg vervelend! Maar bij Witgeld is het doorgeven van uw schade erg snel geregeld. U kunt dit doen via uw persoonlijk account op de website. U logt in en meld u schade eenvoudig. Ook kunt u gebruik maken van de schade melden app van Witgeld. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen via telefoonnummer: 073 – 6154546.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de autoverzekering van Witgeld? Of bent u op zoek naar informatie over andere verzekeringen van Witgeld, zoals de woonverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, gezinsongevallenverzekering, reisverzekering of motorverzekering? Ga dan naar de website van Witgeld.nl