Verzekeruzelf.nl autoverzekering

> Direct naar de website van Verzekeruzelf.nl

Over de verzekeraar Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl wil graag dat u zelfverzekerd bent, omdat dit een prettig gevoel is. U zult Verzekeruzelf.nl niet kennen van de TV, radio of grote billboards. Bij Verzekeruzelf.nl investeren ze dit geld in dingen zoals het optimaliseren van het proces en het bieden van een lage premie. Dat is wel een mooie gedachte toch?
Verzekeruzelf.nl werkt ook zonder papier. Dat is handig voor u, want u kunt het ook niet kwijt raken, maar ook goed voor het milieu. Alle belangrijke papieren bewaren ze voor u in een digitaal dossier. Dit digitale dossier kunt u altijd en overal bekijken, wanneer u dat wilt. Simpelweg door in te loggen op de website. Gaat u verhuizen? Dan geeft u dat zelf door, binnen 1 minuut geregeld! De klanten van Verzekeruzelf.nl zijn erg tevreden en geven de verzekeraar een 8,7. Qua ervaring van anderen zit het dus wel goed bij deze club.

Voordelen autoverzekering Verzekeruzelf.nl

Als u kiest voor de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl, dan profiteert u van:

  • Een lage premie
  • Dagelijks opzegbaar. En heeft u dan teveel betaald? Dan storten ze dat terug op uw rekening.
  • Alles online en geen gedoe met papier
  • Door Moneyview gewaardeerd met 5 sterren in augustus 2015

Vergelijk Verzekeruzelf met andere autoverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen. Er zijn in Nederland nog veel meer verzekeraars. Welke is voor uw auto en situatie het meest geschikt? Via onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van uw gegevens krijgt u de goedkoopste autoverzekering te zien.

Autoverzekeringen vergelijken

Verzekeruzelf.nl autoverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Verzekeruzelf.nl autoverzekering? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. Dit is binnen enkele minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van Vezekeruzelf.nl.

Polisvoorwaarden Verzekeruzelf.nl

Polisvoorwaarden zijn saai en u heeft er vast geen zin in om deze door te gaan lezen. Maar bij deze verzekeraar zijn ze eenvoudig. Lees ze dus toch even goed door. U kunt ze vinden op de website van Verzekeruzelf.nl.

Verzekeruzelf.nl auto schade melden

Bent u al klant bij Verzekeruzelf.nl en heeft u schade aan uw auto? Dat is erg vervelend! Maar dit kaan heel eenvoudig online. U logt in met uw e-mailadres en wachtwoord en onder het tabblad ‘Mijn schades’ kunt u een nieuwe schade melden. Ook is het mogelijk om uw schade te melden via de app. Deze is te downloaden in iTunes en de Google Play Store. Bent u op zoek naar het alarmnummer? Bel dan naar: 020 – 5929201

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl? Of bent u op zoek naar informatie over andere verzekeringen van Verzekeruzelf.nl, zoals de oldtimer autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, scooterverzekering, fietsverzekering, caravanverzekering, camperverzekering, stacaravanverzekering, rechtsbijstand, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering, inboedelverzekering, dierenverzekering of paardenverzekering? Ga dan naar de website van Verzekeruzelf.nl