Univé autoverzekering

> Direct naar de website van Univé

Over de Univé autoverzekering

Univé is een coöperatieve vereniging die werkt zonder winstoogmerk. Als klant van Univé bent u dus ook meteen een lid. Het uitgangspunt van Univé is dat u als klant en lid positieve resultaten ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten.

Zo biedt Univé een autoverzekering. Een hele complete. U krijgt bij Univé een aantrekkelijke premie en een uitstekende service. U kunt zelf kiezen welke dekking u wilt voor uw auto: WA (verplicht), WA + (ook wel beperkt casco genoemd) en Allrisk (ook wel volledige casco genoemd). Als u precies wilt weten wat de verschillen zijn tussen deze varianten, dan kunt u het beste even kijken op de website van Univé. Hier vindt u een helder overzicht van de verschillende dekkingen.

Bij Univé regelt u alles gemakkelijk online. Ze doen bij Univé niet aan papier, alles gaat digitaal. Ook uw polis en uw groene kaart. En wilt u de autoverzekering inzien of wilt u een wijziging doorvoeren? Dat kan allemaal via Mijn Univé of via de app. Via de app kunt u ook schade melden als u dat heeft.

Univé biedt enkele aanvullende verzekeringen, zo kunt u ook een inzittendenverzekering afsluiten of kiezen voor de dekking Rechtshulp verkeer. Hierbij krijgt u deskundige juridische bijstand bij een juridisch conflict met betrekking tot uw auto. Maar ook als u pech heeft met uw auto, dan kan uw auto ter plekke gerepareerd worden door de hulpdienst. Hiervoor sluit u Univé Pechulp af.

Heeft u altijd schadevrij gereden bij uw vorige autoverzekeraar? Dan krijgt u bij Unive een no-claimkorting op uw premie. Dit kan oplopen tot maar liefst 80% korting. En is het uw eerste autoverzekering? Ook dan krijgt u al direct een korting op uw premie.

Voordelen autoverzekering Univé

Kiest u voor de autoverzekering van Univé? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eenvoudig inzicht en schade melden via de app
  • Hoge no-claimkorting
  • Keuze uit verschillende dekkingen
  • Aanvullende verzekeringen mogelijk

Eigen risico autoverzekering Univé

Als u schade heeft dan betaalt u eerst het eigen risico. Per type dekking kan het eigen risico verschillen. Op de website van Univé kunt u vinden hoe hoog het eigen risico bedrag is als u schade heeft.

Vergelijk Univé met andere autoverzekeraars

Bent u op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan is er heel wat te kiezen. Er zijn namelijk veel verzekeraars die een autoverzekering aanbieden. Maar welke is er nou het beste voor u? En welke is het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel na het invullen van enkele gegevens een vergelijking maken. U krijgt dan de goedkoopste autoverzekering te zien voor uw situatie en die voldoet aan uw wensen. Binnen 1 minuut weet u meer:

Autoverzekeringen vergelijken

Univé autoverzekering afsluiten

Bent u eruit? En gaat u kiezen voor de Univé autoverzekering? Dan is het alleen nog een kwestie van online aanvragen en afsluiten. Dat is heel eenvoudig. U gaat hiervoor naar de website van Univé en vult online enkele gegevens in. Binnen een paar minuten heeft u de autoverzekering geregeld en kunt u snel veilig verzekerd de weg op.

Polisvoorwaarden Univé

Het is nooit een leuk klusje, dus zin heeft u er zeker niet in, de Univé autoverzekering voorwaarden doorlezen. U bent ongetwijfeld niet de enige. Toch valt het mee. De voorwaarden van Univé zijn goed leesbaar. En als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Dat is wel zo’n prettig idee. U vindt de meest recente versie van de Univé autoverzekering polisvoorwaarden op de website van Univé.

Univé autoverzekering schade melden

Bent u al klant bij Univé en heeft u schade? Dat is vervelend! Maar bij Univé kunt u dat snel en eenvoudig online melden in enkele heldere stappen. Dit kunt u ook via de app doen die ze hiervoor gratis aanbieden aan alle klanten.

Univé autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Univé? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Univé autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Univé. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.