OHRA autoverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de verzekeraar OHRA

OHRA is ook een online verzekeraar. En is al 90 jaar lang een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. OHRA is onderdeel van Delta Lloyd. Bij OHRA zijn ze een voorstander van eenvoudig en snel. Ze helpen u direct, met duidelijke taal, begrijpelijke producten en een snelle service. Dat doen ze altijd en overal. Bij OHRA kunt u namelijk alles zowel op uw mobiele telefoon als laptop regelen. Hierdoor bent u altijd zelf in control. Een van de belangrijkste producten van OHRA is de autoverzekering.

Voordelen autoverzekering OHRA

Als u kiest voor de autoverzekering van OHRA, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie en altijd een vaste lage prijs
  • U kunt alles snel online regelen: op uw mobiel, tablet en laptop
  • Afsluiten is binnen een paar minuten geregeld. Zo bent u snel verzekerd.
  • U kunt tot 82% no-claimkorting opbouwen

Eigen risico autoverzekering OHRA
Als u schade aan uw auto heeft dan kunt u daarvoor uw verzekering bellen, maar u betaalt altijd ook een deel eigen risico. Bij OHRA kunt u zelf kiezen hoe hoog u dit eigen risico wilt hebben. U kunt kiezen uit: €0, €150, €300 of €450. Uiteraard is de hoogte van het eigen risico van invloed op de premie die u moet betalen.

Vergelijk OHRA met andere autoverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen. Er zijn in Nederland nog veel meer verzekeraars. Welke is voor uw auto en situatie het meest geschikt? Via onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van uw gegevens krijgt u de goedkoopste autoverzekering te zien.

Autoverzekeringen vergelijken

OHRA autoverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de OHRA autoverzekering? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. Dit is binnen 5 minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van OHRA.

Polisvoorwaarden OHRA

Het blijft saaie stof, maar de polisvoorwaarden van de autoverzekering van OHRA zijn goed leesbaar. Lees ze toch even goed door. U kunt ze vinden op de website van OHRA.

OHRA schade melden

Bent u al klant bij OHRA en heeft u schade aan uw auto? Dat is erg vervelend! Zorg uiteraard altijd eerst voor de eventuele gewonden ter plaatse en neem daarna contact op met de OHRA Hulpdienst op telefoonnummer: 026 400 2310. Vervolgens meld u de autoschade altijd zo spoedig mogelijk. Dit kan via de OHRA app, maar ook online, schriftelijk of telefonisch.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de autoverzekering van OHRA? Of bent u op zoek naar informatie over andere verzekeringen van OHRA, zoals de annuleringsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, inboedelverzekering, motorverzekering, kattenverzekering of reisverzekering? Ga dan naar de website van OHRA