FBTO autoverzekering

> Direct naar de website van FBTO

Over de FBTO autoverzekering

FBTO is gestart in 1956 en heeft inmiddels ruim 700.000 klanten. FBTO was de eerste verzekeraar waarbij u rechtstreeks een verzekering kon afsluiten. Dat kan natuurlijk nog steeds. Zowel jong en oud zijn welkom.

Dat geldt natuurlijk ook voor de FBTO autoverzekering. U betaalt alleen wat u zelf kiest. U kunt de autoverzekering namelijk helemaal zelf samenstellen en het hele jaar door aanpassen als dat nodig is. Als eerste kiest u uit verschillende basisverzekeringen: WA, WA+ of WA casco. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen deze dekkingen of wanneer u wel en geen vergoeding krijgt? Bekijk dan het overzicht op de website van FBTO. Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor enkele aanvullende verzekeringen (ook wel modules genoemd). Denk hierbij aan de ongevallen inzittenden verzekering of pechhulp buitenland.

Bij FBTO werken ze met een aanschafwaardevergoeding. Dat betekent dat als uw auto in de eerste 3 jaar gestolen wordt of total loss raakt door een ongeluk dan krijgt u de nieuwwaarde vergoedt. Na 3 jaar krijgt u de dagwaarde.

Omdat ze bij FBTO blij zijn met u als klant profiteert u van wat leuke voordelen, denk hierbij aan: een korting op autobanden, korting op onderhoud en reparaties, gratis een zomer en wintercheck voor uw auto, gratis stikstofvulling in de banden, voordelige reparatie bij autoschade.

Voordelen autoverzekering FBTO

Gaat u voor de autoverzekering van FBTO? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Leuke klantvoordelen
  • Zelf uw autoverzekering samenstellen
  • Aanschafwaardevergoeding
  • Scherpe premie
  • Eenvoudig online aanpassingen doorgeven

Eigen risico autoverzekering FBTO

Heeft u schade? Dan heeft u normaal gesproken een stukje eigen risico dat u moet betalen. Bij FBTO heeft u invloed op de hoogte van de premie als u kiest voor een ander eigen risico. Kiest u voor een hoger eigen risico, dan betaalt u een lagere premie. Wilt u daar meer over weten? Ga naar de website van FBTO.

Vergelijk FBTO met andere autoverzekeraars

U bent aan het zoeken naar een nieuwe autoverzekering? Dat is niet gemakkelijk. Er zijn namelijk erg veel verzekeraars bij wie u daarvoor terecht kan. Wat is de beste keuze voor u? En welke is het meest geschikt? En wat betaalt u dan per maand aan premie? U kunt gebruik maken van de vergelijker. Binnen een paar tellen weet u dan wat de goedkoopste autoverzekering is voor uw situatie.

Autoverzekering vergelijken

FBTO autoverzekering afsluiten

Heeft u zich verdiept in alle kenmerken? En wilt u uw auto verzekeren bij FBTO? Dan is dat zo geregeld. U gaat naar de website van FBTO en kunt de aanvraag volledig online doen. Binnen een paar minuten is uw auto verzekerd en kunt u de weg op. Verzekerd en wel.

FBTO autoverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk tegenop. De autoverzekering polisvoorwaarden van FBTO doorlezen. Dat horen we vaker, en u bent dan ook niet de enige. Toch valt het allemaal wel mee. De FBTO voorwaarden zijn goed en eenvoudig te lezen. Als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u nu wel en niet verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst nooit voor een onverwachte verrassing te staan met uw autoverzekering. De polisvoorwaarden vindt u op de website van FBTO.

FBTO autoverzekering schade melden

Als u schade heeft gereden, dan is dat natuurlijk erg vervelend en wilt u dat het zo snel mogelijk opgelost wordt zodat u weer verder kunt. U kunt de schade bij FBTO gemakkelijk online melden. Heeft u dringend hulp nodig? Bel dan naar de FBTO alarmcentrale: 058 – 234 56 50

FBTO autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan FBTO? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer informatie over de FBTO autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van FBTO. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.