Centraal Beheer Achmea autoverzekering

> Direct naar de website van Centraal Beheer Achmea

Over de Centraal Beheer Achmea autoverzekering

U kent Centraal Beheer Achmea waarschijnlijk wel van de commercials met ‘Even Apeldoorn bellen’. Centraal Beheer Achmea is een grote verzekeraar in Nederland. U kunt de producten rechtstreeks en heel gemakkelijk online aanvragen en afsluiten. Als u vragen heeft dan staan de experts van Achmea u altijd graag te woord.

Zo bieden ze bij Centraal Beheer Achmea ook een autoverzekering aan. Met deze autoverzekering bent u goed verzekerd met uw auto. Ook als u wilt autodelen. Bij Achmea helpen ze u met een goede service en zorgen ze voor een uitmuntende schadeafhandeling, zoals ze zelf zeggen. En heeft u een keer schade? Dan krijgt u 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie.

U kunt kiezen uit verschillende autoverzekering dekkingen. Dit zijn: WA (verplicht, en de meest eenvoudige), WA+ (verzeker ook de schade aan uw eigen auto) en Allrisk (de meest uitgebreide autoverzekering). Wilt u precies weten wat de verschillen zijn in dekking? Bekijk dan het overzicht op de website van Centraal Beheer Achmea. Daarnaast kunt u kiezen voor enkele aanvullende verzekeringen. Zoals: schadeverzekering inzittenden, rechtsbijstand verkeer en medisch, pechhulp Nederland, hulpverlening in het buitenland, ongevallenverzekering inzittenden en een no-claimbeschermer. U kunt hier ook later voor kiezen, een wijziging doorgeven kan namelijk heel makkelijk online.

Gaat u een 2e auto verzekeren bij Centraal Beheer Achmea? Dan krijgt u dezelfde no-claimkorting. Als u veel schade vrije jaren heeft dan krijgt u een hogere no-claimkorting. Wilt u precies weten hoeveel korting u krijgt? Dat vindt u terug op de website van Centraal Beheer Achmea. Ex-leaserijders kunnen overigens hun schadevrije jaren meenemen uit de lease.

Voordelen autoverzekering Centraal Beheer Achmea

Gaat u voor de autoverzekering van Centraal Beheer Achmea? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Zelf invloed op de premie
  • 24/7 service en schadeafhandeling
  • 3 jaar uw aanschafprijs terug bij total loss en diefstal bij WA+ en Allrisk.
  • Uw 2e auto verzekeren met dezelfde no-claim als de 1e.

Eigen risico autoverzekering Centraal Beheer Achmea

Heeft u schade? Dan heeft u normaal gesproken een stukje eigen risico dat u moet betalen. Bij Centraal Beheer Achmea heeft u invloed op de hoogte van de premie als u kiest voor een ander eigen risico. Kiest u voor een hoger eigen risico, dan betaalt u een lagere premie. En u betaalt minder als u ervoor kiest om schade te laten repareren door een garage uit het netwerk van Achmea. Wilt u daar meer over weten? Ga naar de website van Centraal Beheer Achmea.

Vergelijk Centraal Beheer Achmea met andere autoverzekeraars

U bent aan het zoeken naar een nieuwe autoverzekering? Dat is niet gemakkelijk. Er zijn namelijk erg veel verzekeraars bij wie u daarvoor terecht kan. Wat is de beste keuze voor u? En welke is het meest geschikt? En wat betaalt u dan per maand aan premie? U kunt gebruik maken van de vergelijker. Binnen een paar tellen weet u dan wat de goedkoopste autoverzekering is voor uw situatie.

Autoverzekering vergelijken

Centraal Beheer Achmea autoverzekering afsluiten

Heeft u zich verdiept in alle kenmerken? En wilt u uw auto verzekeren bij Centraal Beheer Achmea? Dan is dat zo gepiept. U gaat naar de website van Centraal Beheer Achmea en kunt de aanvraag volledig online doen. Binnen een paar minuten is uw auto verzekerd en kunt u de weg op. Verzekerd en wel.

Centraal Beheer Achmea autoverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk tegenop. De autoverzekering polisvoorwaarden van Centraal Beheer Achmea doorlezen. Dat horen we vaker, en u bent dan ook niet de enige. Toch valt het allemaal wel mee. De Centraal Beheer Achmea voorwaarden zijn goed en eenvoudig te lezen. Als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u nu wel en niet verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst nooit voor een onverwachte verrassing te staan met uw autoverzekering. De polisvoorwaarden vindt u op de website van Centraal Beheer Achmea.

Centraal Beheer Achmea autoverzekering schade melden

Als u schade heeft gereden, dan is dat natuurlijk erg vervelend en wilt u dat het zo snel mogelijk opgelost wordt zodat u weer verder kunt. U kunt de schade bij Centraal Beheer Achmea gemakkelijk online melden. Heeft u dringend hulp nodig? Bel dan naar de alarmcentrale: 055 – 579 7979

Centraal Beheer Achmea autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Centraal Beheer Achmea? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer informatie over de Centraal Beheer Achmea autoverzekering? Of bent u op zoek naar de ervaringen van andere of een review? Ga dan naar de website van Centraal Beheer Achmea. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.