Aegon autoverzekering

> Direct naar de website van Aegon

Over de Aegon autoverzekering

Aegon is een bekende grote verzekeraar in Nederland. Ze vinden het bij Aegon belangrijk dat u zelf bewust financiële keuzes kunt maken. Daarom bieden ze u met de Aegon autoverzekering verschillende keuzes en dekkingen zodat u zelf bewust kunt kiezen wat er het beste bij u past. In Nederland rijden zo’n 450.000 auto’s rond die verzekerd zijn bij Aegon. Ze beschikken dan ook over een eigen Aegon Schade Service met een groot netwerk van schadeherstelbedrijven.

U kunt bij Aegon kiezen of u een uitgebreide service wilt of niet en of u zich alleen wilt verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid? Of wilt u een uitgebreidere dekking? U kunt bij deze autoverzekering kiezen uit verschillende varianten: WA, WA Extra (beperkt casco) en Allrisk. Binnen de Allrisk variant kunt u kiezen uit verschillende varianten. Met deze 3 varianten kunt u een weloverwogen keuze maken tussen de beste prijs, de beste prijs/kwaliteit en de beste service, hulp en kwaliteit. Het is net wat u wilt. Aegon biedt het u aan.

Voordelen autoverzekering Aegon

Als u kiest voor de autoverzekering van Aegon, dan profiteert u van:

  • Keuzes uit verschillende dekkingen
  • Direct verzekerd
  • Zelf uw allrisk samenstellen
  • Een uitgebreid servicenetwerk van schadeherstellers
  • Accessoires gratis meeverzekerd (tot een bepaald bedrag)

Eigen risico autoverzekering Aegon

Als u schade heeft dan betaalt u eerst het eigen risico. Op de website van Aegon kunt u vinden hoe hoog dit bedrag is als u schade heeft.

Vergelijk Aegon met andere autoverzekeraars

Als u op zoek bent naar een nieuwe autoverzekering, dan heeft u heel wat keuze. Er zijn namelijk heel veel verzekeraars die uw auto willen en kunnen verzekeren. Hoe maakt u daar nou een keuze uit? Wat is er voor uw auto en situatie het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u eenvoudig en snel een eerste vergelijk maken. Aan de hand van enkele gegevens krijgt u voor uw situatie en wensen de goedkoopste autoverzekering te zien.

Autoverzekeringen vergelijken

Aegon autoverzekering afsluiten

Heeft u zich voldoende verdiept in de autoverzekeringen en wilt u er eentje afsluiten bij Aegon? Dan is dat heel eenvoudig. U gaat hiervoor naar de website van Aegon en u volgt de stappen die ze aangeven op de website. Binnen enkele minuten is het allemaal geregeld.

Polisvoorwaarden Aegon

U heeft er waarschijnlijk nooit zin in, de Aegon autoverzekering voorwaarden doorlezen. U bent ongetwijfeld niet de enige. Toch valt het mee. De voorwaarden van Aegon zijn goed leesbaar. En als u ze even leest dan weet u precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Dat is wel zo’n prettig idee. U vindt de meest recente versie van de Aegon autoverzekering polisvoorwaarden op de website van Aegon.

Aegon autoverzekering schade melden

Bent u al klant bij Aegon en heeft u schade? Dat is vervelend! Maar bij Aegon kunt u dat eenvoudig en in een paar heldere stappen online regelen. Ziet u het niet zitten en wilt u liever iemand bellen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan de Aegon schade service: 088-344 00 00

Aegon autoverzekering contact

Heeft u een vraag aan Aegon? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Aegon autoverzekering? Of bent u op zoek naar de reviews en ervaringen van anderen klanten? Ga dan naar de website van Aegon. U kunt daar ook terecht met al uw vragen over dit product.