Amazon Prime Day 2021

Eén keer per jaar is het zover: Amazon Prime Day. Tijdens dit shoppingevent kunt u rekenen op heel veel kortingen en mooie Prime Day Deals. Er zijn duizenden artikelen die u met korting kunt kopen. U moet hiervoor wel een Amazon Prime abonnement hebben. Heeft u dat nog niet? Sluit dan nu nog even een proefabonnement af van 30 dagen. U kunt dan meteen nog profiteren van de eerst volgende editie in 2021 op 21 en 22 juni.

Amazon Prime Day Deals

Op wat voor deals kunt u zoal rekenen tijdens Amazon Prime Day 2021? U kunt 48 uur lang, oftewel 2 volle dagen profiteren van heel veel aanbiedingen. Wat te denken van tablets, computers, laptops, smartphones, koffiemachines, verzorgingsproducten, Fitbit trackers, Dyson stofzuigers, Bose hoofdtelefoons, Sonos geluidsapparatuur, Apple Macbooks, Apple iPhones, Amazon Echo speakers, Kindles, Philips Hue producten, maar ook tandenborstels, TV’s, huis, tuin en keukenspullen en speelgoed voor de kinderen of beautyproducten. Wilt u niet langer wachten? Ga dan nu naar Amazon Prime Day en sla uw slag.

Profiteer nu

Zijn alle deals meteen zichtbaar? Nee, er worden gedurende de twee Prime Days nieuwe aanbiedingen en deals toegevoegd. Het is dus verstandig om af en toe terug te gaan naar de Prime pagina bij Amazon zodat u de nieuwste deals kunt bekijken. Als u gaat shoppen is het natuurlijk altijd wel verstandig om even te blijven kijken of de Amazon Prime aanbieding ook echt de laagste prijs is, want het kan wel eens zo zijn dat andere webshops ook mee gaan stunten tijdens deze dagen en nog iets aantrekkelijker zijn. Zo zorgt u ervoor dat u altijd koopt op de goedkoopste plek.

Naast zeer scherpe aanbiedingen zijn er tijdens eerdere edities ook gratis producten weg gegeven. Het is natuurlijk nog leuker shoppen met deze gratis giveaways. We rekenen er ook tijdens Amazon Prime Day 2021 weer op.

Amazon Prime Day Nederland

De Amazon Prime Days Nederland waren in 2019 op 15 juli en 16 juli. Vorig jaren waren de Prime Days voor het eerst in Nederland en duurden 1,5 dag in 2018. Er waren ook de nodige storingen, maar de editie van 2021 belooft een betere te worden dan die van 2018, 2019 en 2020.

Als u gaat shoppen bij Amazon dan heeft u de producten vlot in huis, u hoeft dus niet zo lang te wachten als bij bijvoorbeeld Alibaba of AliExpress. De producten die in de aanbieding zijn hebben een speciaal Prime logo waar u ze aan kunt herkennen.

U kunt vanuit Nederland betalen met iDeal en uw creditcard. Wilt u profiteren? Ga dan naar Amazon.de/Primeday. Op Amazon.nl vindt u niet de deals waar u naar zoekt.

Wanneer is Prime Day 2021?

Amazon Prime Day 2021 is maar liefst 2 dagen op 21 en 22 juni 2021 (maandag en dinsdag). Vorig jaar begon het op maandag 15 juli om 00.00 uur en duurt tot en met dinsdag 16 juli om 23.59 uur. In totaal kunt u dus 48 uur lang profiteren van kortingen en deals bij Amazon.com.

Hoeveel landen doen er mee?

In 2019 deden er 17 landen mee met Prime Day. In België is het dit jaar voor het eerst. Het wordt o.a. gevierd met kortingen in Spanje, Verenigde Staten, Mexico, Japan, Frankrijk, China, Duitsland, Luxemburg, Australië, Singapore en Nederland.

In 2021 is het de 7e editie van Prime Day. Amazon bestaat dit jaar 27 jaar, dus er worden meer dan 1 miljoen artikelen met kortingen verkocht. Die al snel oplopen tot 40%, absoluut de moeite waard dus. Eigenlijk is Prime Day een soort van Singles Day of Black Friday. Alleen van deze andere kortingsdagen kan iedereen profiteren bij heel veel webshops en merken. En bij Prime Day kunnen alleen de Prime members profiteren op de website van Amazon.

Wat is Amazon Prime?

Om te kunnen profiteren van de Prime Days moet u Amazon Prime member worden. U kunt hiervoor een proefabonnement afsluiten van 30 dagen. Als u eenmaal lid bent dan betaalt u een bedrag van 2,99 euro per maand. Een Prime lidmaatschap biedt meerdere voordelen:

  • U krijgt uw producten binnen 1 dag geleverd die u koopt bij Amazon.com. Is het niet mogelijk om binnen 1 dag te leveren, maar binnen 2 of 3 dagen? Dan krijgt u gratis verzending.
  • U kunt uw bestelling ook op zaterdag laten leveren of u kunt het op speciale plekken ophalen.
  • U profiteer het hele jaar door van Flash aanbiedingen.
  • U geniet van Prime Video, wat een soort service is als Netflix
  • U geniet van Prime Music, wat een soort Spotify is.
  • U geniet van Prime Reading, wat een soort boekenservice is
  • Toegang tot Twitch Prime voor Games
  • Toegang tot Prime Photos voor onbeperkte foto-opslag.

Bent u nog geen Prime member, maar wilt u dat wel worden? Ga dan naar de website van Amazon.

Profiteer nu