VodafoneZiggo alles in 1

> Direct naar de website van VodafoneZiggo

VodafoneZiggo alles in 1: vergelijk de pakketten

Zodra er bekend is hoe de alles in 1 VodafoneZiggo eruit gaan zien dan zullen we ze hieronder overzichtelijk voor u weergeven.

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maand
Nog niet bekendMeer info VodafoneZiggo alles in 1
Nog niet bekendMeer info VodafoneZiggo alles in 1
Nog niet bekendMeer info VodafoneZiggo alles in 1

Over VodafoneZiggo alles in 1

VodafoneZiggo is ontstaan in 2016 tussen een fusie tussen, u raad het waarschijnlijk al, Vodafone en Ziggo. Deze fusie werd afgerond op 31 december 2016. Allebei de bedrijven zijn voor 50% eigenaar geworden van de nieuwe joint venture VodafoneZiggo, maar de beide merken blijven ook nog gewoon los bestaan met hun abonnementen. De verwachting is dat de nieuwe abonnementen van VodafoneZiggo gebruik zullen gaan maken van de krachten van de losse netwerken. Zo is Ziggo heel sterk in alles voor thuis en heeft Vodafone een uitstekend mobiel netwerk. De reden van de samenwerking is om gezamenlijk een besparing te kunnen realiseren, wat uiteindelijk weer leidt tot lagere kosten, lagere prijzen van abonnementen en completere pakketten zodat u uiteindelijk nog meer waar krijgt voor uw geld en ze hiermee de concurrentie aan kunnen gaan met de grote concurrenten, zoals KPN, Telfort en NLE.

Voordelen VodafoneZiggo alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van VodafoneZiggo (wat ook wel een all-in one, triple play, 3 in 1 of alles in één pakket wordt genoemd) dan kunt u rekenen op enkele voordelen:

  • Zeer snel internet, zowel thuis als mobiel
  • Een scherpe prijs per maand, betaal niet langer teveel
  • De mogelijkheid om zowel voor thuis maar ook voor uw mobiel een abonnement af te sluiten en te profiteren van extra voordelen. Oftewel een VodafoneZiggo 4 in 1 (quad play) pakket.

Profiteer nu en ga naar de website van VodafoneZiggo                                                

Vergelijk VodafoneZiggo met andere aanbieders

Als het gaat om een abonnement van VodafoneZiggo tv internet en bellen of alleen internet en tv, dan wilt u weten wat de beste keuze is. Er zijn namelijk nog wel wat meer aanbieders waar u uit kunt kiezen. Daar kunnen we u bij helpen. Door te starten met alles in 1 vergelijken weet u dat u het maximaal haalbare kunt aanschaffen bij het bedrag dat u maandelijks wilt besteden aan uw all-in one pakket. Door de vergelijking weet u wat het goedkoopste alles in 1 abonnement is, maar weet u ook wat de maximale internetsnelheid is door gebruik te maken van een zogeheten speedtest. In een paar tellen is de vergelijking al gemaakt. Hierin worden natuurlijk ook alle andere aanbieders meegenomen, zoals Tele2, Telfort, XS4ALL, Caiway en KPN.

VodafoneZiggo alles in 1 aansluiten

Heeft u een keuze gemaakt? En kiest u voor VodafoneZiggo als nieuw abonnement? Dan wordt het een makkie vanaf hier. U kunt VodafoneZIggo alles in 1 namelijk heel makkelijk en snel aanvragen via hun website. Nadat u de aanvraag heeft gedaan heeft u 2 opties. U kunt ervoor kiezen om het abonnement en de apparatuur die ze naar u opsturen zelf aan te sluiten met de hulp van een praktische handleiding of u kiest ervoor dat iemand anders het voor u doet, oftewel de monteur. Beide is mogelijk, en het komt na het aanvragen dus altijd goed.

Levertijd VodafoneZiggo alles in 1

Doet u vandaag een online bestelling bij VodafoneZiggo? Dan gaat het daarna lekker snel. Binnen enkele weken bent u helemaal live met uw nieuwe abonnement en kunt u gebruik maken van internet bellen en tv. Als het pakket naar u onderweg is kunt u deze volgen met Track&Trace. Heeft u al een abonnement? Zorg er dan even voor dat de 2 abonnementen wel goed op elkaar aansluiten. Zo voorkomt u dubbele kosten.

VodafoneZiggo alles in 1 aanbieding

VodafoneZiggo is nieuw in de markt en zal regelmatig een leuke en aantrekkelijke actie hebben. Ze willen u natuurlijk heel graag verwelkomen als nieuwe klant en daarom kunt u profiteren van leuke acties en kortingen. Waarom zou u daar niet van profiteren? Inderdaad, gewoon doen. Voor de meest recente actie kijkt u altijd op de website van VodafoneZiggo. De kortingen kunnen flink oplopen en u al snel vele tientjes per jaar besparen. Houd de welkomstaanbiedingen dus goed in de gaten.

VodafoneZiggo contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u ze bereiken op de volgende manieren:

  • Volgt zodra hun nieuwe website live is.

Meer informatie over de abonnementen van VodafoneZiggo

Wilt u meer weten over de nieuwe diensten en abonnementen van VodafoneZiggo? Of bent u op zoek naar reviews, ervaringen of de mening van andere klanten? Ga dan naar de website van VodafoneZiggo. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft voordat u over zou willen gaan tot een bestelling.