Vodafone alles in 1

> Direct naar de website van Vodafone

Vodafone: vergelijk de pakketten

Over Vodafone alles in 1

U kent Vodafone waarschijnlijk voor een mobiele telefoon abonnement. Maar ze bieden ook pakketten voor internet, bellen en TV aan in de vorm van een zeer compleet alles in 1 pakket. Dit noemen ze Vodafone Thuis. Dit wordt ook wel all-in one of 3 in 1 pakket genoemd, maar is exact hetzelfde. De alles in één pakketten van Vodafone bieden u enkele voordelen. Als eerste is er voldoende keuze qua internet. De internetsnelheden variëren per pakket, maar bieden voor ieder wat wils. Er zijn basis pakketten, maar ook pakketten met hele hoge internetsnelheden met glasvezel. De glasvezel abonnementen zijn verkrijgbaar via Vodafone alles in 1 glasvezel. Deze zijn ook aantrekkelijk geprijsd en bieden u een nog stabielere verbinding en bovendien een uploadsnelheid die net zo snel is als de downloadsnelheid. Dat is nog eens lekker internetten!

Niet alleen voor internet zit u goed bij Vodafone. Ook het TV kijken is een genot. U krijgt standaard heel wat TV-zenders, waarvan een groot deel in HD-kwaliteit. Dat is haarscherp TV kijken bij u thuis. Wilt u het standaardpakket nog wat uitbreiden? Dat kan natuurlijk. Er zijn verschillende extra TV pakketten beschikbaar voor onder andere sportliefhebbers, en filmliefhebbers. Wilt u weten hoe het zenderoverzicht eruit ziet? Ga dan naar de website van Vodafone. Daar vindt u altijd de meest actuele versie.

Heeft u al een vaste telefoonlijn en wilt u overstappen naar Vodafone? Dan is nummerbehoud gratis bij Vodafone. Belt u heel veel? Dan kunt u ook kiezen voor de extra’s waarna u onbeperkt kunt bellen naar vaste en/of mobiele nummers.

Enkele andere voordelen van Vodafone Thuis zijn onder andere dat u elke maand uw abonnement kunt aanpassen als dat nodig is. Heeft u een extra zenderpakket gekozen, maar is het niet wat u verwachtte? Dan kunt u het zelf eenvoudig weer uitzetten via My Vodafone Thuis. Zo zit u nergens lang aan vast. En heeft u toevallig al een mobiel abonnement voor uw smartphone bij Vodafone? Dan profiteert u van Power Up! Dit betekent dat u gratis een leuke extra krijgt, zoals een themapakket aan TV-zenders, of extra data voor uw mobiele telefoon.

Voordelen Vodafone alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Vodafone, dan profiteert u onder andere van:

  • Gratis uw abonnement aanpassen
  • Gratis installatie
  • Tv kijken in HD kwaliteit
  • Thuis en mobiel combineren met Power Up!

Vergelijk Vodafone met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Ziggo, Telfort, KPN, Tele2 en XS4ALL.

Alles in 1 vergelijken

Vodafone alles in 1 aansluiten

Is Vodafone de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het Vodafone alles in 1 pakket in een paar simpele stappen online aanvragen via de website van Vodafone. Na het aanvragen krijgt u hulp van een monteur. Deze hangt het modem op, zorgt voor de beveiligde draadloze verbinding en stelt uw e-mail in op uw laptop of tablet. Soms is er een actie bij Vodafone alles in een waardoor u de monteur gratis krijgt.

Levertijd Vodafone alles in 1

Als u vandaag bestelt bij Vodafone dan duurt het over het algemeen zo’n 4 tot 6 weken tot de diensten geleverd worden. Dan is de monteur bij u langs geweest en werkt alles zoals het zou moeten.

Vodafone alles in 1 aanbieding

Vodafone is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Vodafone vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Vodafone

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Vodafone biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Vodafone.

Vodafone contact

Heeft u een vraag aan Vodafone over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Vodafone bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Vodafone

Wilt u nog meer weten over de diensten van Vodafone? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Vodafone. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.