OHRA aansprakelijkheidsverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Morst u wijn op het tapijt van vrienden? Fietst iemand uit uw gezin tegen een geparkeerde auto aan? Stoot de hond een antieke vaas van de buurman om? De schade die volgt uit dit soort ongelukken kunt u verzekeren en afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering van OHRA. Zo’n verzekering wordt ook wel een WA-verzekering genoemd en is niet wettelijk verplicht, maar kan handig zijn. Naast de bovengenoemde voorbeelden die alleen schade aan spullen veroorzaken kunt u per ongeluk ook schade toebrengen aan iemand anders, lichamelijke schade. De bedragen die ze dan bij u willen claimen omdat u schuld heeft kunnen hoog oplopen.

U kunt bij OHRA kiezen voor welk bedrag u de aansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten. Vervolgens bent u niet alleen gedekt, maar ook uw partner en kinderen. En zoals het voorbeeld al aangaf, bent u ook verzekerd als uw huisdier schade veroorzaakt bij een ander. Maar er zijn meer situaties waarbij deze verzekering handig kan zijn, wat dacht u van schade tijdens een sport of spelsituatie, of veroorzaakt tijdens een vriendendienst of tijdens het logeren/oppassen. Als u precies wilt weten voor welk bedrag u dan verzekerd bent kunt u het beste een kijkje nemen op de website van OHRA.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering OHRA

Als u kiest voor de WA-verzekering van OHRA, dan profiteert u van:

  • Overstappen is heel eenvoudig
  • Ook uw huisdieren meteen meeverzekerd
  • 1 verzekering voor het hele gezin.
  • Alles zelf regelen via Mijn OHRA.

Vergelijk OHRA met andere aansprakelijkheidsverzekering

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering? Dan heeft u heel wat te kiezen. Er zijn namelijk nogal wat verzekeraars in Nederland die dit risico voor u kunnen afdekken voor een relatief lage premie per maand. Hierdoor kunt u onder andere een vergelijking maken op basis van prijs (de premie per maand). Het is verstandig om dit goed te doen. Als u hier even de tijd voor neemt dan kunt u mogelijk wat geld besparen op de premie. Daarnaast weet u dan ook zeker dat u wel de dingen verzekerd die u wilt. Resteert de vraag: welke aansprakelijkheidsverzekering is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele variabelen krijgt u de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering te zien voor uw situatie en wensen.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

OHRA aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Bent u klaar met vergelijken wen weet u zeker dat u kiest voor de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA? Dan bent u nog enkele eenvoudige stappen verwijderd van de aanvraag. U kunt dit allemaal regelen via de website van OHRA. De WA-verzekering heeft u vervolgens binnen een paar minuten direct online afgesloten. Volg hiervoor de stappen op de site van OHRA.

OHRA aansprakelijkheidsverzekering voorwaarden

Als u een verzekering gaat afsluiten dan heeft u er altijd mee te maken. De polisvoorwaarden. Maar ze zijn wel erg belangrijk. Want dan weet u precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Het is dan ook verstandig om ze altijd even door te lezen. De voorwaarden van OHRA zijn goed leesbaar. Zo komt u later niet voor een verrassing te staan. U kunt de meest recente altijd vinden op de website van OHRA.

OHRA aansprakelijkheidsverzekering contact

Heeft u een vraag over de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA. Dan kunt u op de volgende manieren contact opnemen:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA? Of bent u op zoek naar een review of de ervaringen van andere klanten? Daarvoor kunt u terecht op de website van OHRA.