FBTO aansprakelijkheidsverzekering

> Direct naar de website van FBTO

Over de FBTO aansprakelijkheidsverzekering

Het kan iedereen gebeuren: wijn morsen op de bank bij vrienden? De iPad van een kennis laten vallen? Schade aan een kast van een vriend tijdens het helpen verhuizen? De hond stoot een antieke vaas bij de buren om? En ga zo nog maar eventjes door. Allemaal ongelukjes die iedereen kan overkomen. In deze gevallen gaat het nog om materiële zaken, maar u kunt per ongeluk ook letsel aan een persoon veroorzaken. De claims die dan op u afkomen kunnen hoog oplopen. Beide risico’s kunt u eenvoudig verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering van FBTO. Met deze verzekering bent u wereldwijd verzekerd. Dus ook bij schade in het buitenland. Maar u verzekerd niet alleen uzelf, uw partner, kinderen en huisdieren zijn ook direct verzekerd. Deze verzekering noemen ze overigens ook wel eens AVP of WA-verzekering.

Hoe hoog de premie is die u moet betalen is afhankelijk van uw gezinssamenstelling. Bent u single, woont u samen? Heeft u kinderen? En als u schade heeft dan krijgt u in sommige gevallen geen vergoeding en u betaalt een eigen risico. Wilt u precies weten hoe hoog het eigen risico is en waarvoor u wel en waarvoor u niet bent verzekerd bij FBTO? Neem dan een kijkje op de website van FBTO. Daar vindt u altijd een actueel overzicht.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering FBTO

Als u kiest voor de WA-verzekering van FBTO, dan profiteert u van:

  • Wereldwijde dekking
  • Ook schade door logees of huisdieren is verzekerd
  • Overstappen is heel eenvoudig.

Vergelijk FBTO met andere aansprakelijkheidsverzekering

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering? Dan heeft u heel wat te kiezen. Er zijn namelijk nogal wat verzekeraars in Nederland die dit risico voor u kunnen afdekken voor een relatief lage premie per maand. Hierdoor kunt u onder andere een vergelijking maken op basis van prijs (de premie per maand). Het is verstandig om dit goed te doen. Als u hier even de tijd voor neemt dan kunt u mogelijk wat geld besparen op de premie. Daarnaast weet u dan ook zeker dat u wel de dingen verzekerd die u wilt. Blijft alleen nog de vraag over: welke aansprakelijkheidsverzekering is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u heel snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele variabelen krijgt u de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering te zien voor uw situatie en wensen.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

FBTO aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Bent u klaar met vergelijken en weet u zeker dat u kiest voor de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO? Dan bent u nog enkele eenvoudige stappen verwijderd van de aanvraag. U kunt dit allemaal regelen via de website van FBTO. Deze WA-verzekering heeft u vervolgens binnen een paar minuten direct online afgesloten. Volg hiervoor de stappen op de site van FBTO.

FBTO aansprakelijkheidsverzekering voorwaarden

Als u een verzekering gaat afsluiten dan heeft u er altijd mee te maken. De polisvoorwaarden. Maar ze zijn wel erg belangrijk. Want dan weet u precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Het is dan ook verstandig om ze altijd even door te lezen. De voorwaarden van FBTO zijn goed leesbaar. Zo komt u later niet voor een verrassing te staan. U kunt de meest recente altijd vinden op de website van FBTO.

FBTO aansprakelijkheidsverzekering contact

Heeft u een vraag over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO. Dan kunt u op de volgende manieren contact opnemen:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO? Of bent u op zoek naar een review of de ervaringen van andere klanten? Daarvoor kunt u terecht op de website van FBTO.