NLE alles in 1

NLE biedt u razendsnel glasvezel internet tot 500 Mb/s, een zeer compleet TV zenderpakket met maar liefst 117 zenders, waarvan 45 in HD-kwaliteit. Keuze uit ADSL en glasvezel pakketten. Nu met 9 maanden lang €10 korting. U betaalt dus slechts €29,95 voor dit TOPabonnement. Wacht niet langer en profiteer nu!

> Direct naar de website van NLE

NLE alles in 1: vergelijk de pakketten

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maandACTIE
Alles in 1 DSL 2020 down / 1 up70 / 30€39,95 9 maanden €29,95
Korting €90
Meer info NLE alles in 1
Alles in 1 DSL 5050 down / 5 up70 / 30€39,959 maanden €29,95
Korting €90
Meer info NLE alles in 1
Alles in 1 DSL 100100 down / 10 up70 / 30€39,959 maanden €29,95
Korting €90
Meer info NLE alles in 1
Alles in 1 glasvezel 5050 down / 50 up70 / 30€43,50Meer info NLE alles in 1
Alles in 1 glasvezel 100100 down / 100 up70 / 30€51,00Meer info NLE alles in 1
Alles in 1 glasvezel 500500 down / 500 up70 / 30€67,50Meer info NLE alles in 1

Internetpakketten

Zoals u kunt zien zitten de verschillen tussen de verschillende abonnementen alleen in de internetsnelheid. Bij NLE kunt u voor een prijs van €39,95 rekenen op een internetsnelheid van minimaal 20 Mb/s om te downloaden en 2 Mb/s om te uploaden. Maar als er sneller internet bij u leverbaar is, dan ontvangt u ook sneller internet. De andere opties voor hetzelfde geld zijn: 50 / 5 Mb/s of zelfs 100 / 10 Mb/s. Als we dit kort vergelijken met Ziggo (wat best lastig is omdat ze niet exact dezelfde mogelijkheden hebben qua snelheid), dan betaalt u voor deze internetsnelheden bij Ziggo al gauw zo’n €15 a €20 meer per maand. Op jaarbasis is dat een verschil van €240. En dat is best veel geld. En als er glasvezel op uw adres leverbaar is dan is er een nog veel snellere verbinding mogelijk tegen ook een scherpe prijs.

Wilt u weten welke internetsnelheid er op uw adres haalbaar is? Doe nú de check op de site van NLE.

NLE alles in 1 pakket

Over NLE alles in 1

U kent NLE waarschijnlijk al een tijdje. Voorheen waren ze vooral bekend onder de naam De Nederlandse Energie Maatschappij. Hiermee is NLE bekend geworden als onafhankelijke en goedkope energieleverancier. Hiermee zijn ze zeer succesvol geworden. En sinds oktober 2016 bieden ze u nu ook internet, bellen en tv aan in een alles in 1 pakket. Waarom doen ze dat? Bij NLE geloven ze dat meer concurrentie zorgt voor lagere prijzen. En dat een betere dienstverlening ervoor zorgt dat de bedrijven meer moeten vernieuwen om de klant, oftewel u, tevreden te houden. Oftewel, NLE houdt de markt scherp. En dat doen ze voor u.

NLE alles in een is ook wel bekend onder NLEx. Het  is betrouwbaar, snel en goed. Waarom? Ze maken gebruik van het netwerk van KPN. Zowel voor de DSL als de glasvezel abonnementen maken ze gebruik van het KPN netwerk. En dat voelt lekker vertrouwd. Want KPN heeft hier jarenlang ervaring mee en staat bekend om de kwaliteit. Nu kunt u dus KPN kwaliteit hebben tegen een veel scherpere prijs. Dat klinkt goed! U kunt kiezen uit verschillende alles in 1 pakketten. Van alles in 1 met instap snelheden qua internet tot razendsnel internet. Wilt u weten welke internetsnelheid er leverbaar is op uw adres? Ga dan naar de website van NLE alles in 1. U kiest uiteindelijk een abonnement op basis van de internetsnelheid. Vervolgens krijgt u bellen en TV er gratis bij als u dat wilt.

Als u kiest voor NLE alles in 1 dan profiteert u van enkele voordelen. Naast de snelle internetverbinding is het altijd lekker als u ook overal in huis kunt genieten van dat snelle internet. Daarom krijgt u bij NLE een gratis Wifi versterker. Deze vergroot het bereik van de Wifi in uw huis. Hierdoor kunt u overal in en rondom het huis, van de tuin tot  de zolder genieten van snel internet. Is het signaal alsnog niet sterk genoeg? Dan kan NLE u een Ubiquiti toesturen (tegen betaling, maar ze installeren hem ook voor u). Dit is vooral bij grote woningen of woningen met dikke muren erg handig. Meer informatie daarover vindt u op de website van NLE.

Qua TV zit u ook goed bij NLE. U krijgt namelijk interactieve TV (net als bij KPN). U kunt dit zowel via DSL als glasvezel ontvangen. Met interactieve TV kijkt u naar uw favoriete series op een groot scherm. Zelfs als u geen Smart TV heeft. De apps kunt u bedienen met de afstandsbediening. Hiermee kunt u ook naar NOS Sport, Buienradar, YouTube en Nu.nl kijken. Super handig dus NLE televisie!

Maar dat is nog niet alles qua NLE TV. Standaard krijgt u erg veel TV-zenders, HD-zenders en radiozenders. Maar als het standaard pakket nog niet genoeg is voor u dan kunt u kiezen voor extra zenderpakketten. U kunt hierbij denken aan Film1, Ziggo Sport Totaal en VideoLand. Daarnaast krijgt u met het PlusPakket ook nog Programma Gemist (tot 10 dagen terug kijken) en een heleboel extra TV-zenders. Wilt u precies weten welke zenders? Kijk op de website van NLE.

Kiest u ook nog voor vast bellen erbij? Dan kunt u kiezen uit enkele aantrekkelijke belbundels. Hiermee kunt u bijvoorbeeld onbeperkt bellen naar alle nummers in Nederland, of onbeperkt bellen naar mobiel in Nederland of onbeperkt bellen naar vaste nummers in 40 landen. Net wat er bij u past.

Voordelen NLE alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van NLE (ook wel eens all-in one, 3 in 1 of triple play genoemd), dan profiteert u onder andere van:

  • Snel internet
  • Interactieve TV
  • Een scherpe prijs. NLE alles in 1 is er al vanaf €39,95 per maand. En is daarmee goedkoper dan Ziggo. Vergelijken? Dat kan hier: NLE Ziggo
  • Bent u al klant bij NLE energie? Dan kunt u rekenen op extra korting.
  • KPN kwaliteit tegen een scherpere prijs
  • Winnaar van de Beste alles in 1 provider 2016 (uitgeroepen door Providers.nl)

Profiteer nu! Ga naar de website van NLE.

NLE alles in 1 pakket

FOX Sports Eredivisie

Bent u een liefhebber van voetbal? Dan is Alles in 1 van NLE een goede keuze. Want als u overstapt naar deze aanbieder, dan profiteert u van een aantrekkelijke prijs voor Fox Sports Eredivisie. Dit kost u namelijk slechts €7,50 per maand. Met de zender FOX Sports Eredivisie kunt u elke week live kijken naar de wedstrijden op het hoogste niveau. En niet alleen naar die uit Nederland, maar die zijn natuurlijk ook onderdeel van het abonnement op deze zender. Dus concreet. U kunt dan live kijken naar de wedstrijden uit de Eredivisie, de Jupiler League, de KNVB beker, de Tweede Divisie. En uit het buitenland kunt u kijken naar samenvattingen van o.a. de Duitse competitie en de Europa League wedstrijden. Als u dit extra abonnement neemt als uitbreiding op uw internet, tv, bellen abonnement dan kunt u niet alleen thuis kijken naar deze sportzender, maar ook onderweg, of op vakantie, op de camping of in een hotel, want met de app FOX Sports GO kunt u overal kijken naar voetbal. De app is geschikt voor uw laptop, tablet en smartphone. Zo mist u dus nooit meer een wedstrijd van uw favoriete voetbalclub. Meer informatie vindt u op de website van NLE.

Netflix

Heeft u een Netflix abonnement of bent u van plan om dit te nemen? Dan is NLE ook een prima optie, want als u kiest voor NLE alles in één, dan krijgt u interactieve televisie met een TV ontvanger die geschikt is voor Netflix. Via iTV kunt u dan eenvoudig Netflix kijken. Hierdoor is het heel makkelijk om naar uw serie of film te kijken via Netflix. Geen gedoe, maar gewoon lekker uw serie kijken!

TV Plus pakket

Denkt u dat het standaardpakket aan TV-zenders nog niet genoeg is voor u? Dan kunt u deze uitbreiden met TV Plus. Dit is exact gelijk aan het product van KPN, namelijk het KPN PlusPakket. Daar heeft u misschien wel eens van gehoord. Met TV Plus, kunt u programma’s tot 10 dagen terug kijken, maar u krijgt ook veel meer TV-zenders. In totaal komen er 37 zenders bij in HD-kwaliteit. Maar dat is nog niet alles, want u krijgt ook de toegang tot een heleboel films en series per maand. Bent u wel nieuwsgierig? Dan kunt u bij het bestellen dit TV Plus pakket aanvinken. Bang dat u ergens aan vastzit? Dat is niet nodig. Want u kunt alle extra zenderpakketten elke maand aanzetten, maar ook weer uitzetten.

Alle TV zenders uit het PlusPakket bekijken? Ga naar de website van NLE.

Live pauzeren en opnemen

Wordt u gebeld? Of moet u eigenlijk even naar de wc tijdens uw favoriete TV programma? Of wilt u even snel wat drinken pakken tijdens een spannende film? Of moet u even tussendoor de was ophangen? Dan is het toch wel makkelijk als u gebruik kunt maken van de TV live pauzeren. U kijkt dan zodra het u weer uitkomt direct weer verder. En het mooie is ook nog eens dat u dan de reclames snel kunt overslaan. Dat scheelt weer tijd en zo kunt u snel verder met uw serie of film. Bent u helemaal niet thuis? Dan wilt u kunnen opnemen. En dat kan natuurlijk ook bij NLE. Met het opnemen pakket heeft u de mogelijkheid om tot 200 uur aan programma’s op te nemen. De opnames blijven vervolgens een jaar lang tot uw beschikking. U hoeft ze dus niet meteen een dag later weer terug te kijken. Doe dat lekker op een moment dat het u goed uitkomt, binnen een jaar. En zijn er meerdere programma’s tegelijk? Ook dat is geen probleem. U kunt namelijk 6 opnames op hetzelfde moment maken. De bijbehorende kosten? Live TV pauzeren is gratis. Voor het opnemen pakket vraagt NLE wel een maandelijkse bijdrage van €5

Meer weten over live TV pauzeren en opnemen? Bekijk de NLE website.

TV-verbindingsset

Houd het dan niet op met de voordelen van NLE TV? Daar lijkt het op. Heeft u namelijk meerdere TV’s in huis: de woonkamer en één of meerdere slaapkamers? Dan ziet u er misschien tegenop om allerlei kabels te trekken zodat u in elke kamer kunt genieten van de TV die u daar heeft. Dat is niet meer nodig. Want met een TV-verbindingsset sluit u de TV makkelijk aan op interactieve TV door gebruik te maken van het stroomnet. U kunt dit zelf installeren, maar als de NLE monteur bij u thuis langs komt dan kan hij het ook voor u doen. Ze hebben altijd een verbindingsset bij zich als ze bij u langskomen voor de installatie.

NLE alles in 1 pakket

NLE bellen

De kans is erg groot dat u vooral belt met uw mobiel, maar het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om te bellen met een vaste verbinding. En dat gebeurt ook nog volop. Bij NLE is dit natuurlijk ook onderdeel van het alles in 1 pakket. Het standaardpakket waarbij u een tarief betaalt per minuut is uit te breiden met enkele belpakketten. Deze pakketten zijn elke maand aan te zetten of uit te zetten. U zit dus ook nergens aan vast. De beschikbare pakketten zijn:

  • Bellen onbeperkt vast: met dit belpakket is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Dit is dus ideaal als u vrienden of familie vaak belt op hun vaste nummer thuis. U betaalt hiervoor €5 per maand.
  • Bellen onbeperkt mobiel: met dit belpakket is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar alle mobiele nummers in Nederland. Belt u vaak vanuit huis naar uw vrienden of familie die onderweg zijn of alleen nog maar een mobiel nummer hebben misschien? Dan is dit ideaal voor u. U betaalt hiervoor €5 per maand.
  • Bellen onbeperkt buitenland: de naam van dit pakket verklapt het natuurlijk ook al. Dit is een ideaal pakket voor als u familie of vrienden hebt zitten in het buitenland en daar regelmatig of gewoon lekker veel mee wilt bellen. Met dit pakket belt u onbeperkt naar vaste nummers in 40 landen. U betaalt hiervoor ook maar €5 per maand.

Nummerbehoud is gratis
Bent u momenteel klant bij Ziggo, KPN of een andere aanbieder? En wilt u uw huidige vaste telefoonnummer meenemen naar NLE? Dat is geen probleem. En het kost ook niks. Het is helemaal gratis. Wilt u juist een nieuw nummer? Dat kan natuurlijk ook en kost ook niks extra. Wordt u lastig gevallen door één bepaald nummer? Dan kunt u deze eenvoudig zelf blokkeren. En bent u niet thuis, maar wilt u wel dat mensen een bericht achter kunnen laten? Ook daar is aan gedacht met de voicemail optie.

NLE alles in 1 afsluiten

Bent u overtuigd van alle voordelen van NLE alles in 1? En wilt u dit abonnement voor bij u thuis? Stap dan nu over en profiteer het komende jaar van de extra lage kosten per maand. NLE alles in 1 afsluiten is heel makkelijk. U gaat hiervoor naar de website van NLE. Nadat u de online aanvraag heeft gedaan ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw nieuwe abonnement. Vervolgens heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Dit is wettelijk. Vervolgens ontvangt u een bericht over de eerste incasso. Als u de eerste incasso heeft voldaan dan is het mogelijk om de installatie van het nieuwe abonnement en de bijbehorende apparatuur te plannen. U kunt het pakket naar u laten opsturen en zelf installeren, of u kunt dit laten doen door een monteur. Binnen enkele weken ontvangt u vervolgens het pakket met de instructies (als u het zelf wilt installeren). Na de activatie van uw abonnement ontvangt u een NLE mail met daarin de startdatum en de einddatum van uw contract. En vanaf dan kan het genieten beginnen: snel internet, veel TV-zenders en goedkoop bellen. Wat wilt u nog meer? Alles in 1 NLE afsluiten? Ga naar de website!

Vergelijk NLE met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Telfort, Ziggo en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

NLE alles in 1 aansluiten

Bent u eruit en is NLE dé aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 abonnement? Dan is het vanaf nu heel eenvoudig. U kunt NLE alles in 1 simpel aanvragen via de website van NLE. Nadat u het pakket heeft aangevraagd kunt u ervoor kiezen om het zelf te installeren of om een monteur langs te laten komen. Dat komt gegarandeerd goed dus.

Levertijd NLE alles in 1

Als u vandaag bestelt bij NLE dan gaat het daarna lekker snel. Binnen een paar weken kunt u de diensten van NLE gebruiken en genieten van uw nieuwe abonnement. Via Track&Trace kunt u het installatiepakket volgen als het naar u onderweg is.

NLE alles in 1 aanbieding

NLE is een aanbieder die niet vies is van een leuke en scherpe actie. Naast de scherpe prijs waarmee ze eigenlijk op dit moment de goedkoopste aanbieder zijn in de markt kunt u profiteren van een aanvullende actie. Voor de meest recente actie kijkt u op de website van NLE. De korting kan hierbij flink oplopen. Dus het kan zeker de moeite waard zijn om de aanbiedingen te blijven volgen.

NLE alles in 1 pakket

Overige diensten NLE

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? NLE biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen NLE internet of NLE internet en TV zonder vast bellen. Deze diensten vindt u terug op de website van NLE. En u kunt bij NLE natuurlijk ook terecht voor goedkope energie.

Energie

U kent deze aanbieder natuurlijk al langer, namelijk van de energie. En daarvoor kunt u nog steeds bij ze terecht. Als u beide producten afneemt (telecom en energie) dan kunt u rekenen op wat extra korting. Waarom kiezen voor NLE energie? Dat is eenvoudig. Als eerste is er het scherpe tarief zoals u van ze gewend bent. Op hun website kun je snel inzichtelijk krijgen wat het tarief is dat je bij hun betaalt. Vul hiervoor het gas en energie verbruik in en de calculator op de site doet de rest. Maar er is meer dan een scherp tarief. Want ze bieden u ook inzicht in uw energieverbruik. Met de Inzicht app kunt u uw slimme meter ook echt slim maken. Alleen even aanmelden en de app doet de rest. In de app kunt u ook een vergelijking maken met anderen mensen met een vergelijkbaar profiel. Zo krijgt u nog beter inzicht in uw eigen verbruik. De app communiceert met Anna. Vroeger had u een thermostaat, nu is er Anna. Anna leert van uw levensstijl en programmeert vervolgens zichzelf. Ze zorgt ervoor dat het huis lekker warm is als u wakker wordt of als u thuis komt na een lange dag werken.

En wil je helemaal geen gedoe meer? En alles onderbrengen bij 1 bedrijf. Dan kunt u bij NLE ook een CV-ketel onderhoudscontract afsluiten. Die bieden ze u los aan. Natuurlijk ook weer tegen een scherpe prijs en met een gratis ketelcheck.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar de website!

Combikorting: eenmalig €25 korting

Wilt u uw energie abonnement en uw telecom abonnement voor thuis met internet, tv, bellen onderbrengen bij 1 partij die u daarvoor een hele scherpe prijs biedt? Dat is wel lekker makkelijk. Want naast de scherpe tarieven voor energie en voor alles in één, krijgt u van NLE korting omdat u meerdere producten bij ze afneemt. Extra korting wel te verstaan. In totaal krijgt u bij het afnemen eenmalig nog eens €25 korting. Simpelweg omdat ze u graag als klant willen en u willen laten profiteren van de scherpe tarieven. De korting wordt aan het einde van het jaar verrekend.

Profiteer nú van de combikorting!

NLE app

Als u klant wordt bij NLE dan kunt u ook gebruik maken van de app. Met deze app heeft u altijd en overal toegang tot de belangrijkste gegevens. Wel goed om te weten is dat de app vooral functionaliteiten heeft voor energie klanten en nog niet voor alles in een klanten, maar wie weet komt dat binnenkort. In de app vindt u een dashboard die zich continu aanpast en actueel is. In de NLE app ziet u bijvoorbeeld uw verbruik. Hierdoor komen er achteraf geen onaangename verrassingen. En daarbij ziet u ook direct uw huidige termijnbedrag inclusief een advies of het verstandig is om deze te verhogen of te verlagen. Achteraf teveel bij moeten betalen is ten slotte ook niet fijn. En teveel betalen terwijl het niet nodig is is ook zonde, ook al krijgt u het later gewoon weer terug. De app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten. Het is op dit moment nog niet mogelijk om uw NLE meterstanden door te geven via de app, maar het lijkt ons logisch dat ze dit gaan toevoegen als functionaliteit.

NLE forum

Heeft u een vraag over een dienst als u klant bent bij NLE? Dan kunt u natuurlijk contact met ze opnemen, maar voordat u dat doet kunt u ook even een kijkje nemen op het NLE forum. Op dit forum kunt u kijken of uw vraag al een keer eerder is gesteld waar het antwoord al op is gegeven of kunt u uw vraag op het forum plaatsen en zo geholpen worden door mensen die al klant zijn bij NLE. Super handig en leuk. Ziet u dat niet zitten? Dan kunt u ook gewoon contact opnemen met de klantenservice.

Wat kost NLE het tweede jaar?
Dat is nog niet bekend. Maar daar hoeft u zich niet druk om te maken. NLE wil u sowieso een scherp tarief aanbieden, dus dat zullen ze ongetwijfeld het 2e jaar ook gaan doen. NLE zal een berekening maken op basis van het aantal huishoudens die klant zijn geworden hoe hoog de prijs moet zijn in het 2e jaar. Er zijn natuurlijk bepaalde vaste kosten die verdeeld moeten worden over alle klanten. Hoe meer klanten er zijn, hoe lager de kosten per abonnement kunnen zijn. NLE laat u ruim voordat het tweede jaar in gaat weten hoe hoog de abonnementskosten zullen worden. Staat het u niet aan en vindt u het te duur? Dan kunt u natuurlijk overstappen naar een andere aanbieder en daar opnieuw profiteren van een welkomstaanbieding. Dat is dus allemaal niet zo’n probleem.

NLE contact

Heeft u een vraag aan NLE over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u NLE bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van NLE

Wilt u nog meer weten over de diensten? Of wilt u NLE internet ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van NLE. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen