T-Mobile sim only

> Direct naar de website van T-Mobile

T-Mobile sim only abonnement

T-Mobile is inmiddels een grote en bekende aanbieder van mobiele telefoonabonnementen. Wellicht zijn ze bekend geworden door de abonnementen die ze aanboden toen de iPhone net naar Nederland kwam. Maar ze bieden u ook een aantrekkelijk sim only abonnement aan. Het netwerk van T-Mobile is inmiddels erg betrouwbaar en biedt hoge snelheden om te internetten.

Vanuit een basisbundel kunt u onbeperkt internetten en SMS’en. Uiteraard kunt u een persoonlijke draai geven aan het abonnement en deze verder naar eigen keuze aanschaffen. Standaard krijgt u bij T-Mobile toegang tot het 4G netwerk. Waardoor u hoge snelheden kunt halen, ook buitenshuis.

Een leuk extraatje bij T-Mobile is het spaarprogramma. Hiermee spaart u voor leuke cadeaus of gratis extra beltegoed. En heeft u een vraag aan T-Mobile? Dan zit u goed. De klantenservice wordt al langere tijd als één van de beste van Nederland beoordeeld. Bij T-Mobile zit u dus best wel goed voor een sim only abonnement.

Zijn de maandelijkse MB’s bijna op? Dan krijgt u niet zomaar een hoge telefoonrekening van T-Mobile. U wordt gewaarschuwd met SMS’jes als u 80 en 100% van uw bundel heeft verbruikt. Vervolgens kunt u een aanvullende bundel kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is wel zo klantvriendelijk!

Unlimited is unlimited

Sinds januari 2017 heeft T-Mobile nieuwe abonnementen: de T-Mobile Unlmited Go! Dit abonnement is er in verschillende varianten, maar de meest complete is de Unlmited Go EU. Hiermee kunt u onbeperkt bellen, sms’en, internetten en roamen in Nederland en in de EU voor slechts €35 per maand. En daar zitten echt geen addertjes onder het gras. Voor slechts €35 per maand kunt u alles onbeperkt doen met uw telefoon. Hoe makkelijk is dat? Deze variant is er voor zowel particulier als zakelijk en zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld op vakantie niet meer op zoek hoeft naar de dichtstbijzijnde wifi in een restaurant, hotel of op de camping. U kunt namelijk gewoon altijd een internetverbinding via 4G op uw telefoon aanhouden omdat het allemaal inclusief en onbeperkt is. Hoe werkt het precies? U start elke dag met een bundel van 5 GB. Heeft u daaraan niet voldoende? Dan krijgt u als deze 5 GB bijna op is een bericht van T-Mobile. En vervolgens kunt u gewoon helemaal gratis meteen een aanvullende 1 GB aanvragen. Deze doet het meteen en kost niks. En werkt ook in de EU. Dit is puur om het netwerk niet teveel te belasten als dat niet nodig is. Een super compleet abonnement dus voor een hele scherpe prijs. Iets voor u?

4G

Het sim only abonnement van T-Mobile biedt u de mogelijkheid om te internetten via een snel 4G netwerk. De snelheid kan hierbij erg hoog oplopen. Zo kunt u ook buiten huis in bijna heel Nederland bijvoorbeeld uw favoriete serie streamen op uw smartphone.

Verschillende sim only abonnementen

Bij T-Mobile heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. U kunt het abonnement helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Kiest u voor veel of weinig belminuten? En wel of geen internetbundel? De keuze is aan u.

T-Mobile prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor T-Mobile prepaid. Dat is handig als u de kosten helemaal goed in de hand wilt houden en niet vast wilt zitten aan maandelijkse kosten. T-Mobile heeft scherpe prijzen voor prepaid.

Is T-Mobile sim only de goedkoopste?

T-Mobile biedt een scherpe prijs aan voor hetgeen ze bieden. Maar uiteindelijk is het afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only T-Mobile aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken.

De voordelen van T-Mobile sim only

  • Betrouwbaar netwerk
  • Uitstekende klantenservice
  • Niet zomaar een hoge telefoonrekening
  • Snel internet

T-Mobile sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van T-Mobile.