Simpel sim only

> Direct naar de website van Simpel

Simpel sim only abonnement

Simpel is een aanbieder van goedkope sim only abonnementen. Ze zijn sinds 2007 actief op de Nederlandse telecommarkt en hebben voor flink wat opschudding gezorgd. Dit kwam vooral door de transparante tarieven die erg scherp waren vanaf dag 1. Maar ook doordat ze geen kredietcheck uitvoeren bij Simpel (geen BKR controle). Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Simpel is in de periode van 2010 tot 2014 ook onderdeel geweest van T-Mobile, maar is ondertussen weer zelfstandig.

Bij Simpel hebben ze het zogeheten Plafond beschikbaar gesteld voor alle klanten. Wat betekent dit Plafond? Dat is heel eenvoudig. Hiermee heeft u volledig de controle over uw kosten voor uw mobiele telefoon abonnement. Het Plafond dient minimaal €10 per maand te zijn en kunt u verhogen in stapjes van €2,50. Dat is handig als u bijvoorbeeld het abonnement van uw kinderen betaald en geen zin heeft in torenhoge onverwachte rekeningen. Zodra er 90% van het Plafond bereikt is, dan ontvangt u een SMS (gratis). Dit is als waarschuwing. Als u het Plafond daarna bereikt dan wordt de simkaart geblokkeerd voor uitgaand en inkomend verkeer dat zorgt voor hogere kosten. Natuurlijk kunt u nog wel gebruik maken van het tegoed dat u nog heeft binnen uw bundels. Op elk moment kunt u het Plafond aanpassen en verhogen. En als er een nieuwe maand ingaat dan begint u natuurlijk weer op 0% van het Plafond. Daar hoeft u niks voor te doen.

4G

Het sim only abonnement van Simpel biedt u de mogelijkheid om snel te internetten, maar 4G bieden ze momenteel nog niet aan. Wel maakt u gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Verschillende sim only abonnementen

U kunt bij Simpel kiezen uit verschillende sim only aanbiedingen. U kiest zelf hoeveel belminuten u wilt hebben en hoe groot uw internet en sms bundel moet zijn. U kunt bij Simpel ook nog kiezen voor een abonnement met alleen belminuten en zonder internet en SMS. Alle sim only abonnementen hebben bij Simpel een contractduur van 2 jaar. Een Simpel sim only 1 jaar is dus niet mogelijk. Het bundeltegoed is een maand houdbaar. En de gesprekken worden afgerond per seconde.

Simpel prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan de kosten van een vast abonnement? Dan kunt u ook kiezen voor Simpel prepaid. U kunt dan eenvoudig opwaarderen wanneer het u uitkomt. Dit doet u via Mijn Simpel Prepaid en een simpele iDeal betaling. Hiermee kunt u de kosten volledig zelf in de hand houden voor uw mobiele telefoon.

Is Simpel sim only de goedkoopste?

Dat is niet zomaar te zeggen. Voor iedereen geldt namelijk dat hij of zij iets anders wilt als het gaat om een sim only abonnement. Maar om het voor u eenvoudiger te maken kunt u de sim only aanbiedingen van Simpel vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Simpel sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Controle over uw kosten met het Plafond
  • T-Mobile netwerk
  • Snel mobiel internet

Simpel sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over het aanbod van Simpel of wilt u meer informatie of bent u op zoek naar Simpel sim only ervaringen of een review? Ga dan naar de website van Simpel.