KPN sim only

> Direct naar de website van KPN

KPN sim only abonnement

KPN is in Nederland de grootste aanbieder van telecom-diensten. Als u kiest voor een sim only KPN abonnement dan kiest u voor het  KPN netwerk met een uitstekend bereik. Bij KPN krijgt u bij een sim only abonnement ook de optimale vrijheid om van type abonnement te wisselen. Zelfs als u wilt overstappen naar een goedkoper abonnement. Dat is bij KPN geen probleem.

Er zijn nog meer merken waarmee KPN actief is in de sim only markt. Dit zijn: Simyo en Telfort, maar ook YouFone maakt gebruik van het KPN netwerk.

Heeft u meerdere abonnementen bij KPN? Dit kunnen zowel mobiele abonnementen als andere diensten zijn zoals TV of internet thuis. Dan kunt u profiteren van KPN Compleet. Hiermee krijgt u bijvoorbeeld dubbel zoveel data, onderling MB’s delen of €5 korting op uw abonnement. U kunt zelf uw voordeel kiezen.

4G

Het sim only abonnement van KPN biedt u uiteraard de mogelijkheid om te internetten via het snelle en betrouwbare 4G-netwerk. Maar dat is nog niet alles. Binnenkort kunt u ook bijna overal profiteren van de het nog snellere 4G+. Hierbij worden snelheden van 225 Mb/s gehaald. Wilt u dus graag voorop lopen? En innovatief zijn? Dan kunt u wellicht het beste kiezen voor KPN.

Verschillende sim only abonnementen

Bij KPN kunt u kiezen uit verschillende sim only opties. Zo kunt u kiezen voor een variant waarbij u alleen kunt bellen en niet kunt internetten. Maar er zijn ook varianten waarbij u wel kunt kiezen voor bijvoorbeeld onbeperkt internet en onbeperkt bellen.

KPN prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor KPN prepaid. Heeft u al een toestel? Dan is er ook prepaid sim only beschikbaar. Dan kunt u opwaarderen waar en wanneer u wilt.

Is KPN sim only de goedkoopste?

Dat is afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only KPN aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van KPN sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Profiteren van KPN Compleet
  • Standaard ontvangt u een 3-in-1 SIM-kaart

KPN sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van KPN.