Hollandsnieuwe sim only

> Direct naar de website van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe sim only abonnement

Hollandsnieuwe is een aanbieder van sim only die nog niet zo heel lang bestaat. Sinds 2011 zijn ze op de markt. Hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone. Waardoor u direct gebruik maakt van een betrouwbaar en prima netwerk om mobiel mee te bellen, sms’en en internetten. Ze bieden sim only abonnementen aan tegen een scherpe prijs. Zeker de moeite waard om mee te nemen in uw vergelijking als u mag overstappen of verlengen.

Bij Hollandsnieuwe is één van de grote voordelen dat u één vast laag tarief betaalt voor 1 MB data, 1 minuut bellen en 1 SMS. Zowel binnen uw abonnement als daarbuiten als u moet opwaarderen.

Een sim only abonnement bij Hollandsnieuwe samenstellen is heel eenvoudig. U kiest of u een consumenten of een zakelijk abonnement wilt. U kiest de looptijd (1 jaar of 2 jaar) en vervolgens kunt u kiezen uit verschillende opties qua belminuten, SMS’jes en MB’s. Erg overzichtelijk en duidelijk.

Het tegoed dat u bij Hollandsnieuwe aanschaft is de hele maand geldig, en alles wat u extra opwaardeert is maar liefst 6 maanden geldig. Het maandelijkse tegoed wordt altijd als eerste gebruikt. U ontvangt van Hollandsnieuwe vanzelf een SMS als u bijna door uw abonnement heen bent.

Snel netwerk

Het sim only abonnement van Hollandsnieuwe biedt u de mogelijkheid om te internetten via een snel netwerk.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Hollandsnieuwe heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende varianten op het gebied van internetten, bellen en SMS’en. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor een 1 jarig of 2 jarig contract. Er is voor ieder wat wils.

Is Hollandsnieuwe sim only de goedkoopste?

Dat is afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only Hollandsnieuwe aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Hollandsnieuwe sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Standaard een 3-in-1 simkaart met een normale, micro en nano simkaart in 1
  • Opwaardeertegoed 6 maanden geldig
  • Kies zelf uw minuten, SMS’jes en MB’s.
  • Alles uit 1 bundel.
  • Vodafone netwerk

Hollandsnieuwe sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Hollandsnieuwe.