88mobile sim only

> Direct naar de website van 88mobile

88mobile sim only abonnement

88mobile maakt in Nederland gebruik van het netwerk van T-Mobile. 88mobile is extra goed geschikt voor internationale bellers in Nederland. De naam 88mobile heeft een Chinese oorsprong. Het getal 88 staat symbool voor ‘geluk en blijdschap’ en ‘fortuin of welvaart’. Het cijfer 8 wordt gezien als geluksgetal, en het cijfer 88 als het grootste geluksgetal.

Naast deze mooie getallen bieden ze bij 88mobile ook aantrekkelijke sim only abonnementen aan. U kunt bellen, sms’en en internetten uit één tegoed, zowel internationaal als in het buitenland. Als u per ongeluk toch over uw bundel heen gaat dan gaat u niet opeens meer betalen. U betaalt dan hetzelfde scherpe tarief als binnen uw bundel.

Heeft u voor 88mobile gekozen maar bevalt het toch niet? Dan kunt u elke maand overstappen, zonder gedoe en rompslomp. Als u klant wilt worden bij 88mobile doen ze overigens geen kredietcheck.

4G

Het sim only abonnement van 88mobile maakt gebruik van het 4G netwerk van T-Mobile. Hierdoor kunt u gebruik maken van een hoge snelheid om te internetten buiten uw huis als u geen wifi heeft. U kunt hierdoor eenvoudig en snel streamen en surfen of whatsappen.

Verschillende sim only abonnementen

Bij 88mobile heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor een variant waarbij u  veel of weinig kunt bellen. En ook kunt u kiezen uit verschillende bundels voor internet. Het contract is maandelijks opzegbaar.

88mobile prepaid sim only

Wilt u niet maandelijks vastzitten aan de kosten van een abonnement? Dan kunt u bij 88mobile ook kiezen voor een sim only prepaid variant. Dat is wel zo prettig als u nog een toestel heeft die het nog goed doet. Die is dan niet per se aan vervanging toe. En zo betaalt u weinig abonnementskosten per maand. Zo kunt u opwaarderen waar en wanneer u wilt en houd u de kosten nog beter in de hand.

Is 88mobile sim only de goedkoopste?

Of 88mobile de goedkoopste sim only is voor uw wensen en behoeften is niet gezegd. Dat is afhankelijk van wat u wilt. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u de 88mobile sim only aanbiedingen vergelijken met andere aanbieders. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van 88mobile sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Zowel internationaal als nationaal bellen
  • Dezelfde lage tarieven buiten de bundel
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen kredietcheck
  • Maakt gebruik van het T-Mobile netwerk

88mobile sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van 88mobile.