Zelf rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Zelf

Over de Zelf rechtsbijstandverzekering

Een juridisch geschil? Dat kan u onverwachts een hoop geld gaan kosten als u hiervoor niet verzekerd bent. De kans is wellicht niet zo heel groot dat het u overkomt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. En dan bent u met een rechtsbijstandverzekering verzekerd van hulp van een jurist of een advocaat. Wanneer is een rechtsbijstandverzekering handig? Denk hierbij aan een ruzie met de buren, een onverwachts ontslag op uw werk, een geschil met de gemeente of met een leverancier. Voor een paar euro per maand kunt u zich verzekeren van de juiste juridische hulp. Dit kan met de Zelf rechtsbijstandverzekering. Voor de uitvoering van de rechtsbijstandverzekering maakt Zelf gebruik van SRK rechtsbijstand.

U kunt bij Zelf kiezen voor een basisdekking. Deze kunt u vervolgens uitbreiden met enkele modules. U betaalt dan iets meer per maand, maar u bent ook uitgebreider verzekerd. Speciaal bij Zelf is een vergoeding voor echtscheidingsmediation. Dit is bij veel verzekeraars uitgesloten. De aanvullende modules die u kunt kiezen bij Zelf zijn: inkomen, verkeer, wonen, fiscaal en vermogen. Wilt u weten welke dekking er precies bij elke module hoort? Neem dan even een kijkje op de website van Zelf.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Zelf

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Zelf, dan profiteert u van:

  • Uitgebreide dekking mogelijk
  • Een vergoeding bij echtscheidingsmediation
  • Stevig in uw recht.

Vergelijk Zelf met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Zelf rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de verzekering van Zelf rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Zelf. In slechts een paar minuten is uw aanvraag geregeld en bent u verzekerd.

Zelf rechtsbijstand polisvoorwaarden

U zult er waarschijnlijk nooit naar uitkijken en het zal uw hobby dan ook niet worden. Maar de voorwaarden van Zelf zijn goed leesbaar. Het is geen leuk klusje om ze door te lezen. Maar doet u het toch altijd maar even. U kunt ze vinden op de website van Zelf.

Zelf rechtsbijstandverzekering contact

Heeft u een vraag aan Zelf? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Zelf rechtsbijstand bellen: 072 – 5180 160
  • Stel uw vraag op Twitter: @zelfnl
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Zelf

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Zelf of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Zelf.