Univé rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Univé

Over de Univé rechtsbijstandverzekering

Wilt u het zeker voor het onzekere nemen? En het risico op hoge kosten afdekken als u in een juridisch conflict verzeild raakt? Zoals ruzie met de buren, een ongeluk, ruzie met uw baas, of heeft u iets gekocht maar blijkt het een miskoop? Allemaal voorbeelden waarbij de Univé rechtsbijstand u kan helpen. Maar ook als het nog niet tot een geschil is gekomen kunt u al voor advies terecht. Even telefonisch contact is soms wel prettig als u twijfelt of u hulp in kan schakelen. Dan weet u meteen of u stappen moet ondernemen. U kunt kiezen uit de standaarddekking, maar u kunt deze ook aanvullen met uitgebreidere modules. Dit zijn: consument en wonen, inkomen en sociale voorzieningen en fiscaal en vermogen. Wilt u precies weten wat al deze dekkingen inhouden? Kijk dan even op de website van Univé zelf. Dat is wel zo makkelijk.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Univé

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Univé, dan profiteert u van:

  • Een lage premie
  • Klanten beoordelen Univé met een 7,9
  • Geen wachttijd
  • Eenvoudig online melden of telefonisch contact

Vergelijk Univé met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk veel meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in enkele minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Univé rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Univé rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Univé. In een paar minuten is het allemaal geregeld.

Univé rechtsbijstand polisvoorwaarden

De voorwaarden van Univé zijn goed leesbaar. Waarschijnlijk ziet u er tegenop om ze door te spitten? Maar het is wel verstandig om het toch even te doen. U kunt ze vinden op de website van Univé.

Univé rechtsbijstandverzekering contact

Bent u al klant bij Univé en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Univé rechtsbijstand telefoonnummer: 0592 – 34 93 40
  • Stel uw vraag op Twitter: @unive
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Univé

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Univé of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Univé.