Reaal rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Reaal

Over de Reaal rechtsbijstandverzekering

Wilt u het risico op hoge kosten afdekken bij een juridisch geschil? Het zal u wellicht niet zo snel overkomen zult u denken. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat dacht u van ruzie met de buren? Een ongeluk? Onenigheid met uw baas? Of een miskoop gedaan? Allemaal zaken waarbij de Reaal rechtsbijstand u goed kan helpen. Ook als het nog geen officieel geschil is kunt u juridisch advies inwinnen. Zo weet u meteen of u stappen kunt en moet ondernemen. Dat geeft wel een prettig gevoel. U kunt zelf kiezen waar u allemaal voor verzekerd wilt worden. De standaarddekking heet ‘Consument, wonen en verkeer’. En deze module kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen: werk en inkomen, fiscaal en vermogen. Wilt u weten wat deze dekkingen precies betekenen? Dan kunt u het beste naar de website van Reaal toe gaan. Heeft u al rechtsbijstand? Dan kunt u natuurlijk ook overstappen.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Reaal

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Reaal, dan profiteert u van:

  • Een lage premie
  • Geen eigen risico
  • Een prima dekking
  • Uw hele gezin is meteen meeverzekerd.

Vergelijk Reaal met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk veel meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in enkele minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Reaal rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Reaal rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Reaal. In een paar minuten is het allemaal geregeld.

Reaal rechtsbijstand polisvoorwaarden

De voorwaarden van Reaal zijn goed leesbaar. Waarschijnlijk ziet u er tegenop om ze door te spitten? Maar het is wel verstandig om het toch even te doen. U kunt ze vinden op de website van Reaal.

Reaal rechtsbijstandverzekering contact

Bent u al klant bij Reaal en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Reaal rechtsbijstand telefoonnummer: 072 – 519 40 80 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur)
  • Stel uw vraag op Twitter: @reaal
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Reaal

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Reaal of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Reaal.