Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Nationale Nederlanden

Over de Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering

Als u verzeild raakt in een juridisch conflict, dan kunnen de kosten hoog oplopen. U denkt dat het u waarschijnlijk niet zo snel overkomt, en dat zou het mooiste zijn natuurlijk. Maar wat dacht u van ruzie met de buren over de schutting? Of plotseling ontslag op uw werk? Of heeft u een miskoop gedaan? Allemaal voorbeelden die iedereen wel eens kan overkomen, en waarbij juridische hulp gewenst is. Met een rechtsbijstandverzekering dekt u deze risico’s af en kunt u altijd terugvallen op een expert op het gebied van recht (juristen en advocaten). Voor een jaarlijkse premie die lager is dan het uurtarief van een advocaat bent u al verzekerd. En heeft u slechts alleen een vraag en kunt u wel wat juridisch advies gebruiken? Ook dan staan er juristen voor u klaar. Onbeperkt telefonisch advies hoort er standaard bij bij NN.
U kunt kiezen uit een standaarddekking. Maar deze kunt u uitbreiden met enkele modules. Dit zijn: wonen, verkeer, werk en inkomen, belastingen en vermogensbeheer, mediation bij echtscheiding. Wilt u weten wat al deze dekkingen precies inhouden? Dan kunt u deze het beste even lezen op de website van NN.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Nationale Nederlanden, dan profiteert u van:

  • Een lage premie
  • Uw hele gezin is meteen verzekerd
  • Een hoge beoordeling van Moneyview
  • Pakketkorting als u meerdere verzekeringen afsluit

Vergelijk Nationale Nederlanden met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk veel meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in enkele minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de NN rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Nationale Nederlanden. In een paar minuten is het allemaal geregeld.

Nationale Nederlanden rechtsbijstand voorwaarden

De polisvoorwaarden van NN zijn goed leesbaar. Waarschijnlijk ziet u er tegenop om ze door te spitten? Maar het is wel verstandig om het toch even te doen. U kunt ze vinden op de website van Nationale Nederlanden.

Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering contact

Heeft u een vraag aan NN en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Nationale Nederlanden rechtsbijstand telefoonnummer: 088 – 663 06 63
  • Stel uw vraag op Twitter: @nn_nederland
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van NN

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Nationale Nederlanden of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Nationale Nederlanden.