FBTO rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van FBTO

Over de FBTO rechtsbijstandverzekering

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw juridische bijstand te verzekeren? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden bij FBTO. Heeft u ruzie op uw werk? Of geschil over schade? Heeft u een miskoop gedaan? Of ruzie met de buren? Met FBTO rechtsbijstand bent u altijd verzekerd van de inzet en kennis van een jurist om u hierbij te helpen. Met de rechtsbijstandverzekering van FBTO bent u en uw gezin meteen verzekerd. Niet alleen bij een geschil maar ook als u alleen even wat juridisch advies wilt inwinnen. Qua dekking heeft u uiteraard wat te kiezen. U kunt kiezen voor een basisdekking en deze vervolgens aanvullen met verschillende modules en dekkingen. Dit zijn Consument en Wonen, Inkomen, Medisch en Verkeer. Zo betaalt u alleen wat u echt nodig heeft. Wat alle dekkingen exact inhouden en verzekeren kunt u het beste lezen op de website van FBTO zelf.

Voordelen rechtsbijstandverzekering FBTO

Als u kiest voor de rechtsbijstand van FBTO, dan profiteert u van:

  • Geen eigen risico
  • Alleen betalen voor wat u zelf kiest qua dekking
  • Een jaarpremie die lager is dan een gemiddeld tarief van een advocaat
  • Gemiddeld waarderen klanten FBTO met een 7,5
  • 600 deskundigen staan voor u klaar

Vergelijk FBTO met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

FBTO rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de FBTO rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van FBTO. In een paar minuten geregeld!

FBTO rechtsbijstand polisvoorwaarden

De voorwaarden van FBTO zijn goed leesbaar. Het is nooit een leuk klusje om dit soort dingen door te akkeren, maar doe het toch altijd even. U kunt ze vinden op de website van FBTO.

FBTO rechtsbijstandverzekering contact

Bent u al klant bij FBTO en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • FBTO rechtsbijstand bellen: 058 – 297 22 22 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur)
  • Stel uw vraag op Twitter: @FBTO
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van FBTO

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van FBTO of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van FBTO.